Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za Februar – Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Sreća - Zeptha.com

Ovan: Prva sedmica februara bi mogla krenuti veoma burno i mnogi neće znati šta ih je snašlo. Mnogi Ovnovi će imati gomilu obaveza kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Imaćete veoma malo vremena za odmor i nećete moći u potpunosti da se posvetite svojom najmilijima.

Situacija bi se mogla malo popraviti u drugoj polovini mjeseca kada ćete moći bolje da se organizujete i rasporedite svoje aktivnosti. Ovo će biti veoma povoljan period za investicije, pa oni koji su u mogućnosti bi trebali da razmisle o ulaganju.

U drugoj polovini mjeseca bi trebali više vremena da posvetite svojoj porodici i prijateljima jer ste ih u poslednje vrijeme pomalo zapostavljali. Vodite računa o svom zdravlju jer bi se neki zdravstveni problemi, za koje ste mislili da ste ih riješili, mogli vratiti.

Bik: Neki vaši projekti će kasniti što bi moglo da vam uzrokuje stres i napetost već na početku mjeseca. Ne možete sve sami da postignete zato se nemojte ustručavati da zatražite pomoć. Drugi vam neće pomoći dok im ne zatražite pomoć jer smatraju da možete sve sami da obavite.

Pred vama je jedan veoma naporan period i trebaće vam mnogo snage da završite sve ono što ste planirali. Druga polovina mjeseca će biti idealna da rasčistite neke stvari sa ljudima koji su širili neke neistine o vama. Neki ljudi samo traže razlog da vas kritikuju zato nemojte da se obazirete na sve što drugi pričaju.

Postoji mogućnost da ćete se naći u stuaciji da morate da se raspravljate i branite svoje stavove. Blizanci: U ovom mjesecu posao i karijera će vam biti najvažniji i trudićete se da napredujete u poslu koliko god budete mogli. Iako je konkurencija veoma velika to vas ne plaši već vam samo daje dodatnu motivaciju. Imate potencijal da budete uspješni, ali za to će vam biti potrebno vremena.

Zato nemojte nigdje da žurite i čekajte svoju šansu. Ukazaće vam se šansa da ostvarite finansijsku korist, pa pokušajte da je ne propustite. Vaša ljubavna situacija nije baš onakva kakvu želite, ali ste svjesni da ste napravili grešku i da sada ne možete da je ispravite. Pokušajte da ostanete pozitivni i čekajte svoju šansu koja bi vam se uskoro mogla ukazati,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh