Svaštara

HOROSKOP ZA SUBOTU 26. DECEMBAR: STRIJELAC je u potrazi za energičnom osobom, dok će OVAJ ZNAK biti razočaran u ljubav!

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere – posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi…

Žena - Tarot-horoskop.com

OVAN

LJUBAV: Trenutno ste u fazi kada vam više odgovaraju neobavezne kombinacije. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o ulasku u partnerski posao, ali sada nije pravo vreme. ZDRAVLJE: Solidno.
BIK
LJUBAV: Ovo je period u kome vam je više nego inače stalo da primite neki konkretan znak naklonosti od partnera. POSAO: Imaćete uspeha ako tražite posao u vezi sa marketingom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete koncentrisani na prijateljske odnose ili kratkotrajne afere. Trajna ljubav neće biti prioritet. POSAO: Ovo je povoljno vreme da ostvarite nove kontakte. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RAK

LJUBAV: Imaćete nove prilike za ljubav, a to može da bude problem ako već imate nekoga pored sebe. POSAO: Borićete se da pronađete entuzijazam i motivaciju za rad. ZDRAVLJE: Grlobolja.
LAV
LJUBAV: Lako možete ostvariti kontakte i prilike za romansu, pogotovo na nekom zabavnom događaju. POSAO: Uslovi rada na postojećem poslu će se poboljšati. ZDRAVLJE: Dobro.
DEVICA
LJUBAV: Nećete imati prilika za ljubav, a ako ste već u vezi, moguće je da doživite razočarenje. POSAO: Imaćete problema sa podređenima i nepoštenim osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete konačno koliko-toliko uspeti da uspostavite harmoniju u ljubavnom životu. POSAO: Možete doživeti manji uspeh u vezi s poslom. Podrška okoline. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Može se desiti da oduševite voljenu osobu nekim romantičnim gestom ili iznenađenjem. POSAO: Vaš elan neće biti na uobičajeno visokom nivou, zbog čega će posao trpeti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRijELAC
LJUBAV: Ne odgovaraju vam statične osobe, pa tražite nekoga ko će moći da drži korak s vama. POSAO: Bićete skloni da previše udovoljavate sebi i da previše trošite. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Izgleda da ćete biti okrenuti nekim drugim stvarima i oblastima života. POSAO: Pružiće vam se dobra prilika u karijeri ili ćete primiti priznanje za vaš rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Ovo vreme nije najpovoljnije za ljubav. Najbolje je da ne očekujete previše. POSAO: Želećete da radite nešto što vam dozvoljava da pokažete vašu visoku stručnost. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Ovo nije vreme kada možete ostvariti vezu bez komplikacija. Imaćete više primamljivih prilika. POSAO: Trenutno vas najviše interesuje dobra zarada. ZDRAVLJE: Infekcija, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh