Svaštara

Oženio lutku pa se požalio da nisu skupa za Božić: Pukli su joj dijelovi

BODYBUILDER iz Kazahstana, Yuri Tolochko, u studenom ove godine oženio je lutku za seks, a sada se požalio kako zajedno ne mogu dočekati Božić jer su joj pukli dijelovi, piše New York Post

Yuri Tolochko, lutka - Instagram

Lutka, čije je ime Margo, “ozlijedila” se samo nekoliko dana prije Božića, a Tolochko je priznao da je zabrinut jer postoji mogućnost da se oštećeni dijelovi ne mogu popraviti.

“Oporavlja se u drugom gradu, a kada se popravi, to će biti moj najveći dar”, rekao je.

Trebali su se vjenčati još u ožujku, ali je vjenčanje bilo odgođeno zbog pandemije koronavirusa. Yuri je otkrio i da su se upoznali kada ju je on “spasio u kafiću od muškarca s nečasnim namjerama”

Identificira se kao panseksualac i kaže kako se može zaljubiti u “lik, sliku, dušu ili samu osobu”. Kaže kako ga njegova ljubavna priča s Margo napaljuje više nego sam seks. “Također volim BDSM”, dodao je, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh