Svaštara

HOROSKOP ZA SRIJEDU 23. DECEMBAR! Blizanci čuvajte zdravlje, dok OVE znakove očekuje ozbiljna FINANSIJSKA DOBIT!

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere – posao, zdravlje i ljubav.

Žena - Tarot-horoskop.com

Provjerite šta vam dan donosi…piše “Kurir“.

OVAN

LJUBAV: Imaćete potrebu da fizički izrazite osećanja. Dobra hemija u odnosu sa partnerom. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o pokretanju nekog novog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nećete imati problema da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere, moguća promena. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Neiskrenost je unela razdor u vaš ljubavni odnos. Ovo je period u kome će vam biti lakše ako ste sami. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK

LJUBAV: Emotivni problemi iz prošlosti proganjaće vas i rušiti harmoniju u ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete dobiti posao koji priželjkujete. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV

LJUBAV: Mogućnost ostvarivanja karmičke veze je velika. To neće biti veza koja je laka, ali će biti intenzivna. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i logistike. ZDRAVLJE: Infekcije.

DJEVICA

LJUBAV: Imaćete želju da započnete zajednički život sa izabranom osobom i o tome ćete mnogo razmišljati. POSAO: Možete očekivati da stvari idu “kao po loju” u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će neka nova ljubav postati aktuelna. U ovom periodu vas uzbuđuje sve što je novo. POSAO: Problemi u vezi sa radom sa nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, a ako ste u vezi, sigurno ćete uživati u vremenu provedenom sa partnerom. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRIJELAC

LJUBAV: Smeši vam se veći broj prilika, ali i nemogućnost da uspostavite trajniji odnos sa bilo kim. POSAO: Puni ste samopouzdanja, zbog čega ćete imati uspeha. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a moguće je i da ćete provesti vreme zajedno. POSAO: Imate prilike za blagi napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizičku komponentu ljubavi, pa ćete tražiti osobu koja vas fizički privlači. POSAO: Bavićete se finansijama i baratati tuđim novcem. ZDRAVLJE: Odlično.

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti posao koji će vam to dozvoliti. ZDRAVLJE: Povrede.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh