Svaštara

Horoskop za vikend: Niste sami – očekuje vas duboki osjećaj ljubavi (do 14. decembar)

Horoskop za vikend – trigon Merkura i neptuna donosi vam prelijepu energiju ljubavi!

Horoskop - Ezoterija.info

Horoskop za vikend od 11. do 14. decembra 2020. godine!

Na realnoj ravni petak je sjajan dan za akciju jer je Sunce u trigonu sa Marsom. Obje muške planete iz vatrenih znakova Strijelac-Ovan bude veliki optimizam, jak sportski duh i neustrašivost, piše “Profesionalna astrologija“.

Umjesto da se previše bavite svojim teškim emocijama, obujte patike i istrčite jedan krug kako biste se dobro resetovali i probudili svog unutrašnjeg šampiona. Odličan aspekt za započinjanje novog posla ili realizaciju postojećeg. Sjajan poslovni ili sportski dan za Strijelčeve, Ovnove i Lavove.

Subota je sjajan dan za duboko opuštanje, maštanje i uživanje. Mjesec će imati trigon sa Neptunom, se*stil sa Plutonom i konjunkciju sa Venerom. Iako su obje ženske planete u lošem dostojanstvu to nam ništa ne smeta da uživamo u ljubavi i ljepoti što je i smisao našeg života.

Naglašene su emocije i duboki osjećaj ljubavi prema partneru. Ovo je dan kada treba iz dubine duše da pošaljete nekome zahvalnost što je uvijek pored vas i što vas voli. To je obično vaš partner, dijete, roditelji ili dobar prijatelj.

Ako nemate trenutno nikoga pored vas, sjetite se da ni tada niste sami. Kraj vas je uvijek vaš Anđeo čuvar. Mjesec trigon Neptun u Ribama je sjajno vrijeme da osvestite to prisustvo svjetlosne inteligencije u svom životu šaljući mu zahvalnost iz svog srca!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh