Svaštara

Ako je jedan od ovih 6 horoskopskih znakova vaš partner, vi ste najvoljenija osoba na svijetu!

Najsigurniji način da provherite koliko je neko spreman da vam pruži ljubavi, jeste da provedete vrijeme sa njim.

Ljubav - Vijesti.me

Ne zaboravite, ne zaslužujete biti sa nekim ko vam ne može pružiti onoliko ljubavi koliko vam je potrebno. Istini za volju, eksperimentisanje nije opcija za sve (posebno u novom svijetu). Štaviše, zbog prošlih veza možda ste već mnogo puta bili slomljeni i umorni.

Ali, ako ste spremni da pružite ljubavi još jednu priliku, ovog puta morate biti sigurni prije nego što dublje zgazite u odnos. Da bi bili sigurni da ste izabrali nekoga sa pravim osobinama, zavirite u astrološke procjene idealnog partnera.

Jarac – posvećeni ljubavnik

Jarac bi mogao biti viđen kao osoba koja samo brine o izgradnji uspješne karijere. Da, oni su vredne osobe koje su predane svom poslu. Ali ključna osobina bez koje njihov profesionalni uspjeh ne bi bio moguć je njihova strast. I budite uvjereni da su u svom ljubavnom životu podjednako strastveni i požrtvovani. Posvećeni su svojim partnerima na najbolji mogući način.

Ponekad se bore da pronađu savršenu ravnotežu između poslovnog i privatnog života, ali Jarčevi prihvataju izazov da u vezi uspostave balans jednako ozbiljno kao i njihove profesionalne ciljeve. Tako da će ponekad trebati da im date smjernice i uložiće sav svoj napor i trud da vam udovolje.

Bik – senzualni ljubavnik

Bik je proglašen najsenzualnijim znakom Zodjaka. Budite sigurni da ljubav i intimnost nikada neće nestati u vašoj vezi! Da, senzualnost ne garantuje uvijek da će biti odgovorni ljubavnici. Ali ne zaboravimo njihove druge osnovne osobine – Bikovi su vjerni. Jednom kada uspijete da osvojite njihovo povjerenje, oni će biti vezani za vas za cijeli život. Uvijek su spremni da vas obaspu svojom ljubavlju i naklonošću! S vremena na vrijeme moraćete da se izborite sa njihovom tvrdoglavošću, ali trudite se da nikada ne osjete da ste na bilo koji način dovlei u pitanje njihovo povjerenje. Ako postoji nešto što Bikovi ne mogu podnijeti, to je osjećaj izdaje.

Vaga – rođena za ljubav

Vage uvijek pridaju onoliko važnosti vašim potrebama koliko i onim vlastitim, ako ne i više. Njihova sreća leži u da usreće svoje najmilije. Ako je Vaga vaš partner, očekujte da ćete biti razmaženi pažnjom i komplimentima! Ako nešto obožavaju, one to otvoreno izražavaju. Vage su odani partneri. Možda s početka djeluju nestabilno, ali to je samo dok vode unutrašnju dilemu i ne steknu sigurnost. Ali kada jednom predaju srce, više nikada nećete morati da sumnjate u njihovu odanost. Nije iznenađujuće da su Vage poznate kao najbolji partneri za dugoročne veze,piše Telegraf.

Rak – nhežni ljubavnici

Ključne karakteristike Raka jesu empatija, osjetljivost, emotivnost i brižnost. Njihova srca preplavljuju čisto saosjećanje za prijatelje i porodicu. Pokazuju snažne emocije prema svojim voljenima i spremni su da zaštite onoga koga vole svojim životom. Ljubav iskazuju nežno što ih čini senzualnim i najpoželjnijim partnerima. Spremni su da daju neverovatnu podršku voljenima, ali i korisne savete. Jedina mana Raka je što ih zaštitnička i osjetljiva priroda lako čini ljubomornim i sumnjičavim u vezama.

Škorpija – strastveni ljubavnici

Škorpioni unose toliko intenziteta u vezu – pripremite se za žestoku strast ako ste zaljubljeni u Škorpiju! Vole da kopaju duboko i kako bi upoznali vaše srce, pa očekujte duboke intimne razgovore. Ono što ih čini toliko poželjnim je sposobnost duboke naklonosti, kako fizičke, tako i emocionalne. Izbirljivi su ljubavnici, ali kad im osvojite srce, vole bezuslovno i jedini ste na svetu za nju. Budući da su vodeni znak, njihova osjećanja su duboka, ali i dobro skrivena. Ponekad morate pogledati ispod površine i ispitati njihovo pravo duševno stanje. Ova tendencija da se osećanja skrivaju, čini ih još poželjniji.

Ribe – ljubavnici iz snova

Ribe su romantične duše, zato se pripremite da vas obore s nogu! Biti voljen od strane Riba djeluje kao da živite u bajci! Izuzetno empatični, oni prirodno osjećaju vašu bol i neće ih ništa spriječiti da vas razvesele. To su ljudi kojima se možete slobodno požaliti na težak dan na poslu, oni će saosjećati i vjerovatno će pripremiti neku ukusnu hranu da vam podignu raspoloženje. Ponekad će se upustiti u duhovitu igricu, dok ćete u drugom momentu dobiti prelijepe ljubavne note, one otapaju i najledenija srca! Ribe vole nekada da se osame, pustite ih da uživaju u samoći, ali podsjetite ih da ste tu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh