Svaštara

Mira krila od djece da je poslovna pratnja: Kad ju je kćerka srela na žurci, zapanjila je majku reakcijom

Zbog šoka na zabavi ispustila je piće, a onda je zaplakala.

Mira Benet - Quora.com

Dođe trenutak u životima ljudi, naročito porodica da su spremni zarad opstanka da rade i one najgore, do juče nezamislive stvari.

Takav slučaj dogodio se i Miri Benet, Kanađanki iz okoline Toronta koja je zbog gubitka posla bila prinuđena da se bavi poslovnom pratnjom.

Na to ju je nagovorila bivša koleginica koja je tri godine bila poslovna pratnja elitnom klubu biznismena iz Čikaga. Počela je koleginica “tiho i neprimjetno” da mijenja posao, a onda je, poslije nekih godinu i po dana dogurala dotle da je obilazila cijeli svijet.

Kako je Mirin brak sa suprugom bio na staklenim nogama zbog njegovih nevjerstava tu nije imala problem sa novim poslovnim opredjeljenjem, ali djeca…

Sin je išao u osnovnu školu, dok se kćerka spremala za konkurisanje na jednom od jačih koledža na Istoku SAD. Mira je ušla u vode elitne prostitucije zarađujući zaista nevjerovatan novac, ali nije željela da nikom priča, razumije se, o tome odakle joj tolike sume. Ni djeca nisu znala.

To je tako trajalo sigurno dvije godine. A onda se Mira pojavila na jednoj žurci na 60 kilometara od Toronta sa pratiocem. Sve je teklo rutinski sve dok je neko nije potapšao po ramenu.

“Ispustila sam čašu šampanjca kad sam vidjela svoju kćerku. Nije bila ljuta, a ni začuđena. Otišle smo napolje da prošetamo. Rekla mi je da je mjesecima unazad sumnjala u to čime se zaista bavim. Primijetila je da nosim drugačiju, skupocjenu garderobu, da imam uvijek dobre parfeme i da nikad nisam tu. Potcijenila sam je. Priznala sam joj da sam nešto morala da uradim da bih mogla da platim školovanje njenom bratu i njoj i zaplakala sam. I ona je. Razumjela me je. Nismo pričali o njihovom ocu. Ta priča je u međuvremenu završena. Nakon toga sam još godinu dana bila poslovna pratnja, da bih se zatim povukla zauvijek”, priznala je Mira na portalu Quora gdje posetioci otkrivaju svoje najveće i najintimnije tajne iz života, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh