Svaštara

Slavna pjevačica: Poslala sam seksi poruke dečkovom ocu, javila mi se njegova žena

PJEVAČICA benda Little Mix Perrie Edwards priznala je da je jednom greškom poslala seksi poruke ocu svog tadašnjeg dečka. Kako kaže, nakon toga bila je prestravljena, a ono što je napisala ne usudi se sad ni ponoviti jer je bilo presočno.

Dečka i njegovog oca 27-godišnjakinja nije željela imenovati, tek je otkrila da je tata dobio niz paprenih poruka. Ono što je poznato jest da je neko vrijeme bila u vezi sa Zaynom Malikom, prije nego što je on upoznao, zaljubio se i dobio kćer s Gigi Hadid,piše Index.

https://www.instagram.com/p/CHahmEHDG0j/?utm_source=ig_embed

“Poslala sam poruke ocu svog bivšeg dečka… Greškom. Bio je to najgori trenutak mog života. Poslala sam selfie i gomilu poruka, ne mogu ni ponoviti kakvih. Zbilja prljavih. Zbilja, zbilja, zbilja prljavih”, ispričala je u The Jonathan Ross Showu.

“Dečkova mama mi se javila sljedećeg dana. Bila je to najgora stvar ikad, ali pomalo i smiješno”, dodala je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh