Svaštara

Astro analiza za 2021 – Velika sreća bi mogla pratiti 3 znaka Zodijaka

2021 godina će biti sudbonosna za sve, ali tri znaka Zodijaka će to najviše osjetiti na svojoj koži.

Horoskop - Magazinbalkan.eu

ŠKORPIJE Dakle, 2021. godina bit će sudbonosna, prije svega za Škorpije: ovaj znak čeka mnoga iznenađenja i nove šanse. Škorpije će mnogo putovati, otkrit će lijepa mjesta za koja nisu ni znali da postoje, a doći će i do promjene mjesta boravka.

Na osobnom planu, Škorpije očekuje mnogo ljubavnih veza, ali većina tih veza će izgorjeti brzo. Ali nakon svih tih vezica i veza, ipak ih čeka sigurna luka pa će i oni osnovati obitelj koja će im dugi niz godina donositi sreću i zadovoljstvo. BIK Bik mora sam odlučiti što mu je važno: velika zarada ili posao po njegovom ukusu s malom zaradom. To će postati kamen spoticanja, izbor će biti težak, ali kada Bik napokon odluči, sve će ići lakše i brže. Kod kuće ćete napokon dovršiti sve popravke i preuređenja. Uredit ćete svoj dom kako vam odgovara.

Kada riješite probleme s poslom, a i kućom, vaš privatni i ljubavni život doživjet će harmoniju i to iz razloga što će harmonija već vladati vašom dušom. RAK 2021. godina Rakovima će donijeti izbavljenje od svih problema i jednom zauvijek će moći iza sebe ostaviti sve nedaće,piše Infpult

Već od prvih dana 2021. godine, shvatit će da je život lijep i taj osjećaj će trajati. Rakovi će ove godine doživjeti veliku ljubav. Neki Rakovi će ispraviti greške iz prošlosti i postati oslobođeni, napokon će pronaći osobu s kojom će htjeti stvoriti obitelj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh