Svaštara

Ljubavna astro analiza za Decembar: Šta mogu u ljubavi da očekuju Rakovi, Lavovi

Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevice

Ljubav - Blogspot

Rak: Početkom mjeseca biste mogli dobiti neke lijep vijesti koje će biti vezane za vašu porodicu i dom. Postoji mogućnost da vas neko prijatno iznenadi svojom posjetom. Oni Rakovi koji su slobodni bi trebali tražiti ljubav u svojoj neposrednoj blizini.

Mogli biste osjetiti stras sa nekom osobom sa kojom ste od ranije posebno bliski, ali nemojte previše da očekujete jer bi moglo doći do nesporazuma i preokreta u odnosu. Oni koji su u braku mogu očekivati proširenje porodice. Ova vijest bi vam na kratko mogla odvratiti pažnju od nesporazuma i teškoća koje su vas zadesile.

Lav: Ljubav bi mnogim pripadnicima ovog znaka mogla da zadaje glavobolje u decembru. Više ne vjerujete u riječi koje su izrečene na početku veze što bi moglo da dovede do prekida veze. Pokušajte da se prilagodite partneru i nemojte da ga dovodite u situaciju iz koje nema izlaza.

Oni koji su u braku bi trebali da povećaju svoj prag tolerancije, da se prilagode partneru i situaciji u kojoj se nalaze. Bićete veoma ranjivi, zato nemojte da ispoljavate negativne emocije. Ako budete u stanju da promijenite ugao iz kojeg gledate na stvari postoji velika šansa da riješite probleme u kojima se nađete.

Djevica: Nemojte dopustiti nikome da vam se miješa u vezu i dijeli savjete jer bi moglo doći do konflikta u vašoj vezi. Možda ta osoba ne misli ništa loše, a možda ide sa namjerom da unese nemir u vašu vezu. Oslonite se na svoju intuiciju jer neke stvari nećete moći najbolje da razumijete.

Oni koji su u braku bi mogli da se suoče sa lažima i prevarama. Bićete previše osjetljivi i smatrate ako vas je partner uvrijedio da ne treba da mu ostanete dužni. Mogli biste doći u iskušenje da se upustite u aferu u koju će vas uvući strast i želja za nećim novim. Pokušajte da odolite iskušenju kako ne biste sebi dodatno zakomplikovali život,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh