Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka pratit će sreća u stopu u narednom periodu

Vrijeme je da ostvarimo sve što smo zamislili…

Djevojka - Yimg!

Retrogradni Merkur je mnogima pomrsio konce i postavio mnoge prepreke. Dobra vest je da je juče Merkur izašao iz retrogradne faze i započeo dorektani hod. To znači da nam predstoji povoljan period koji treba masksimalno iskoristiti.

Osetićete nalet pozitivne energije, a naročito dobar će biti za ova 3 znaka zodijaka:

Ovan

U prethodnom periodu imali ste poteškoće kada je emotivni život u pitanju, ali od 3. novembra se situacija mijenja nabolje. Imat ćete osjećaj da vas sreća prati u stopu, a velika je mogućnost da upozate osobu sa kojom ćete uploviti u ozbiljnu vezu. Što se finasija tiče i na tom polju možete očekivati boljitak. Sad je pravi trenutak da skupite hrabrosti i počnete da sprovodite u djelo sve ideje koje vam se godinama motaju po glavi.

Škorpija

Sve nesuglasice koje ste imali da porodicom i prijateljima će se razriješiti u narednom periodu. Pred vama je miran period koji će otjerati tenziju i negativnu energiju iz vašeg života. Osjećat ćete se spokojnije, a to je ono što vam je sad neophodno.

Djevica

Period pred vama će biti prepun dobrih vijesti. Iako ste tokom retrogradne faze Merkura imali ozbiljne finansijske udarce, sada se situacija drastično mijenja. Imat ćete priliku da zaradite ozbiljnu količinu novca, ukoliko dobro iskoristite prilike koje vam se nude, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh