Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za Decembar – Šta bi mogli da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Šta bi mogli da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

lepaisrecna

Ovan: Pred vama je period u kojem biste mogli imate mnogo poteškoća zato se naoružajte strpljenjem. Nemojte rizikovati da pokvarite odnose sa poznanicima i prijateljima zbog vaše osjetljivosti i nesporazuma. Mogli biste dobiti neke lijepe vijesti vezane za vaš privatni život.

Ako budete aktivno dovršavali sve svoje započete poslove moći ćete ostvariti neku dobit. Ako ne možete sve da završiti sami nemojte da se plašite da zatražite pomoć. Nemojte prihvatati poslovne ponude od kojih nećete imati koristi. Kako biste izbjegli kritike pokušajte detaljnije da analizirate svoje ponašanje. Pružiće vam se izvrsna prilika da napravite neke dramatične promjene u svom životu. Bik: Preduzmite mjere opreza kako vaš trud ne bi bio uzaludan. U ovom periodu ćete biti dobro raspoloženi i šarmantni i nemojte propustiti priliku da pokažete svoju inteligenciju. Vaš život bi se mogao razvijati drugačije od onoga šta ste planirali. Nemojte pretjerano analizirati svaki detalj koji vam se nađe na putu, nađite taktiku koja vam najviše odgovara i budite precizni u svojim zahtjevima.

Odvojite više vremena za sebe i nemojte pretjerivati u poslu kako biste izbjegli umor i stres. Planetarni uticaj vas podstiče da razmišljate o novim načinima rješavanja svojih problema. U ovom periodu ćete uspjeti da stabilizujete svoju finansijsku situaciju . Neki problemi koji vas muče bi mogli da se riješe sami od sebe kad se za to pokaže pravo vrijeme.

Blizanci: Budite strpljivi i razumni kako biste razumjeli promjene raspoloženja kako kod drugih tako i kod sebe. Volite provoditi vrijeme sa porodicom, ali to bi se moglo promjeniti zbog nekih iznenadnih obaveza. Naći ćete se u društvu zanimljivih i uticajnih ljudi koji bi vam mogli pomoći oko realizacije vaših planova,piše Infpult

Uprkos osjećanjima koje teško možete da zadržite za sebe možete očekivati promjene koje će vam garantovati uspijeh. Otkrijte svoje planove osobama na koje se možete osloniti jer će vam pomoć dobro doći. Pokažite više razumjevanja za svoje najbliže i nemojte da se raspravljate sa njima bez potrebe, naročito ne zbog nebitnih stvari.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh