Svaštara

Govorili su joj da je ružna, ona je potrošila preko 100 hiljada eura na operacije i sada izgleda ovako

Starleta Laura Lu Braun je uradila 20 estetskih operacija

Laura Lou Brown - Instagram

Starleta i Instagram model Lauara Lu Braun (Laura Lou Brown) iz Njukastla (Newcastle) tvrdi da je uradila plastične operacije u vrijednosti 110 hiljada eura nakon što su joj trolovi poručili da je ružna.

U posljednjih šest godina Laura je prošla 20 operacija te je potpuno promijenila sve na sebi. Išla je na šest brazilskih operacija stražnjice, pet puta na liposukciju, tri puta je povećavala grudi i jednom ih podizala, dvaput je popravljala nos te je išla na operaciju očiju kako bi joj bile mačkastije. Stavila je porculanske navlake na zube te je išla na uklanjanje masnoće s trbuha.

View this post on Instagram

I ain’t riding anyone else’s wave but ma own

A post shared by Lau (@laub212) on

Kako kaže, sve je operacije obavila u Istanbulu jer su ondje jeftinije, a i njena kolegica starleta Kloi Feri (Chloe Ferry) je stalna mušterija iste turske klinike za estetsku kirurgiju.

View this post on Instagram

Tomorrow I will be in @closeronline magazine talking about why I started with surgery, internet trolls and what social media can do to you mentally this was the first time I’ve been so open and honest about everything and my struggles in the past as it was a very emotional subject for me to speak about, it took me lot of courage to go into details, bring up bad memories but I did this to help other girls so they don’t put themselves to the extremes I did and end up been how I was back then because I wouldn’t want any girl to end up how I was the thought breaks my heart Always remember social media isn’t real life, beauty may be nice on the outside but what’s more beautiful is whats inside what’s important! I can honestly say it’s took me 4 years to finally to be able to say I’m happy with how I look and I am happy and I never thought I’d see the day I said this! Thank you to my friends and family I don’t know what I’d do without you! And bigger thank you to @comfortzonesurgeryofficial For also helping me your like family to me now love you guys ❤️

A post shared by Lau (@laub212) on

U šou programu Ex on the Beach ušla sam potpuno prirodna. Kad sam izašla, vidjela sam hrpu komentara da sam ružna, debela i da crknem. To me pogodilo i odlučila sam poraditi na sebi – rekla je za The Sun.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh