Svaštara

‘IMA LICE BOGINJE, A TIJELO MUŠKARCA’: Zbog svoga specifičnog izgleda SVI JE ZOVU ‘ČUDOVIŠTE’

Bodybuilderica Daniela Zuccarini (40) iz Rima uvijek je vodila aktivan životni stil i, kao takva, uvijek je imala zavidnu figuru. Ohrabrena svojim prijašnjim partnerom, uporna Talijanka je počela redovito trčati još u dvadesetima.

Trčanje je. uz naporne treninge u teretani, hobi u koji se zaljubila i kojim održava zavidan izgled već godinama. Zbog svojega definiranog i mišićavog tijela, Daniela je svakodnevno na meti internetskih trolova koji joj pišu da je pretjerala, te da joj tijelo izgleda nakaradno.

“Daniela ima lice boginje, a tijelo muškarca”, samo su neki od komentara na račun njezina izgleda. Često je uspoređuju s Marvelovim junakom Hulkom, dajući joj epitete – monstruma i čudovišta. Međutim, ponosnoj bodybuilderici to očito ne smeta i tvrdi da je sretnija nego ikad.

“Sport mi pomaže da ostanem zdrava i balansirana, i psihički i fizički. Tako da se na komentare ne osvrćem”, samouvjereno je izjavila 40-godišnja Zuccarini.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh