Svaštara

Najveće greške koje čine znakovi Zodijaka: Ovnovi se zaljubljuju u zabanjeno voće

Svaki horoskopski znak na osnovu crta svog karaktera čini i određene greške. Ovo su neke od njih:

Žena - Astrosudbina.com

Ovan: Ovnovi najčešće griješe zbog toga što se zaljube u nekoga u koga ne smiju. Njihova impulsivna narav povezana sa željom da sve imaju sada i domah dovešće ih do toga da padnu u očaj za osobom koju ne mogu imati.

Bik: Predstavnici ovog znaka rijetko griješe, ali najčešće – u odnosima sa ljudima. Stvar je u tome što oni vjeruju u ljude i misle o njima puno više nego što zaslužuju. Ali ovo ima i svoj plus – Bik zaista zna učiti na svojim greškama.

Blizanci: Oni najviše griješe u tome što misle da ih svi vole i cijene, što nije slučaj. Zbog toga se često razočaraju kad čuju neki ružan komentar ili ogovaranje iza leđa.

Rak: Rakovi previše misle na druge, pokušavaju im udovoljiti, što ih u konačnici vodi do razočarenje.

Lav: Lavovi griješe zbog povećane ambicije i samoopsesije. Voljeti sebe nije zabranjeno, ali ponekad je poželjno druge ljude staviti na isti nivo pored sebe i svog ega.

Djevice: S obzirom da su veliki perfekcionisti i vole imati kontrolu nad svim, griješe jer nastoje upravljati sa svim, pa čak i sa drugim ljudima.

Vaga: Vaga je najneodlučniji znak zodijaka, pa otuda i česti problemi. Neodlučnost i sumnje prisiljavaju predstavnike ovog znaka da predugo oklijevaju, što dovodi do propuštenih prilika.

Škorpija: Greške u životu Škorpije nisu neuobičajene. Stvar je u tome što predstavnici ovog znaka preziru jednostavna rješenja i sumnjičavi su prema svemu što, po njihovom mišljenju, leži na površini.

Strijelac: Tipična greška Strijelca je njihova lakomislenost. Predstavnici ovog horoskopskog znaka radije to rade prvo, a tek onda razmišljaju o tome što među drugima izaziva zbunjenost.

Jarac: Greške Jarca uzrokovane su njihovom željom da kontrolišu svijet. Toliko se trude prilagoditi svemu da će sigurno propustiti nešto važno. Astrolozi im savjetuju da postupaju manje oprezno i razborito, češće se oslanjaju na intuiciju i tada će rezultati biti mnogo bolji.

Vodolija: Tipične greške Vodolije su u njihovim brzopletim odlukama. Neodgovornost Vodolije vrlo često im ometa život.

Ribe: Iskreno rečeno, predstavnici ovog znaka nemaju tipične greške, već samo manje nedostatke. Nevjerojatna stvar je da su Ribe na kraju gotovo uvijek u pravu, prenosi “Pult24“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh