Svaštara

Horoskop / Ko će vas izdati bez stida, a kome možete povjeriti baš sve

Dok nekim iz našeg okruženja možemo da povjerimo sve svoje tajne, svi poznajemo barem jednu osobu koja jednostavno ne zna ništa sačuvati za sebe.

Ogovaranje - Linkedin.com

Zašto nekim ljudima možemo vjerovati, a nekima ne? Odgovor bi mogao biti u njihovom horoskopskom znaku, piše Purewow.

Mi vam donosimo listu 6 horoskopskih znakova, od kojih 3 znaju kako čuvati tajnu. Druga 3 znaka su oni kojima ne biste željeli da podijelite ništa što ne biste željeli da znaju svi, pa i najljući neprijatelji.

Znakovi kojima se uvijek možete povjeriti:

Škorpija
Na Škorpije uvijek možete računati jer oni tajne nose sa sobom u grob. Nikada vas neće izdati, osim ako vi prvo ne izdate njih. Škorpije se teško povjeravaju, a jednom kada to učine, očekivaće da ih tretirate na isti način kao i oni vas kada je čuvanje tajne u pitanju.

Ribe
Kao I Škorpija, Ribe su osjetljiv vodeni znak na koji uvijek možete računati. Poznate po tome što su nesebične, Ribe su pune empatije i stalo im je do drugih. Zbog toga nikada neće ni pomisliti da odaju tuđu tajnu.

Lav
Lavovi su izuzetno odani i pouzdani prijatelji. Više su zainteresirani za druge ljude nego za sebe. Kao i Škorpije, Lavovi će vas izdati samo ako vi prvo izdate njihovo povjerenje.

Znakovi koji ne znaju čuvati tajnu:

Strijelac
Strijelce uvijek zanima istina i samo istina. Neće vas prestati ispitivati dok im ne odate tajnu, ali pripazite jer tu tajnu neće dugo držati za sebe. Skloni su prenošenju glasina i preuveličavanju, pogotovo kada misle da je trač dovoljno sočan da se pretvori u zanimljivu priču.

Blizanci
Blizanci ne mogu držati jezik za zubima pa je zbog toga bolje ne dijeliti s njima nikakve tajne ili planove, pogotovo ako spremate neko iznenađenje. Ipak, kada je neka tajna ozbiljna, potrudit će se da je ne proslijede je dalje, ali ako je riječ o sitnicama, neće dugo čekati da ih ispričaju nekom trećem.

Djevica
Djevice jako zanimaju tuđi životi i poput Riba nastojaće saznati svaki trač. Ponekad mogu biti i sebične i pomoći će vam samo ako igrate po njihovim pravilima. Ako im se pokušate oduprijeti, uzvratiće vam tako da odaju sve vaše tajne, pa čak i one ozbiljne, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh