Svaštara

Horoskop za sljedeću sedmicu: Ovan prolazi kroz malu ljubavnu krizu, a Lav impresionira sve oko sebe

Sedmični horoskop od 21. do 27. septembra 2020. godine!

Žena - Astrosudbina.com

OVAN

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će se potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtjevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka atrakcija. Dosada bi vas zaista mogla pomučiti. Izađite među ljude, piše “Ehoroskop“.

KARIJERA: Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslijedit će i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

BIK

LJUBAV: Vaša vesela i otvorena priroda postaće malo tiša, a vi na neki način običniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspjeti uživati u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Voljet ćete.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao takođe biće prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte zanemariti redovan san.

BLIZANCI

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, ali i distance. Svako će željeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osjećat ćete se usamljeno.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili sa ljutnjom. Osjećat ćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Fokusirajte se na bitne stvari.

RAK

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte sa humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite van među ljude. Oni će vas rado prihvatati.

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Osjećatćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte sa drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Potrebno vam je strpljenje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

LAV

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kada će se prilike prorediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.

KARIJERA: Riješavat ćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete imati uspjeha na radnom mjestu. Dat ćete sve od sebe da uspjete. Neće biti prepreka.

ZDRAVLJE&SAVJET: Stalno ćete biti sa ljudima. Povremeno se osamite.

DJEVICA

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti prijatni. Šteta ih je propustiti.

KARIJERA: Mala nerviranja biće povezana sa odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinit ćete to na originalan način i tako otpustiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.

ZDRAVLJE&SAVJET: Postajete aktivniji u sportu.

VAGA

LJUBAV: Možete očekivati raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, ali s druge strane, biće spoljnih izazova na koje ćete oboje morati reagovati. Pripremite se na obe varijante.

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi tren nećete znati kako se postaviti, ali oni sami daće vam ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i slijedite svoju intuiciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odmarajte se redovno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kako sedmica bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Vjerovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

KARIJERA: Rezulatati vaših napora polako izlaze na vidjelo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega će se trebati dogovarati, a tu će vještine kao što su diplomatija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manji pad imuniteta.

STRIJELAC

LJUBAV: Sad više neće biti tako zahtjevno, a otuđenje će se smanjiti. Uprkos tome, neki će sumnjati u bolje ljubavne prilike. Probudite se i krenite van, među ljude. Ne dopustite sebi da samujete, prihvatite svaki poziv, a naročito od prijatelja.

KARIJERA: Zamišljaćete se u ulozi dobročinitelja. Mnogi će zaista uravnotežavati stvari na poslu. Kolege će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Biće to sedmica u kojoj će biti svega pomalo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pustite misli neka lutaju i same nađu put.

JARAC

LJUBAV: U ličnim odnosima sve će vam važnije biti zajedništvo i razumijevanje. Zato ćete otvoriti svoje karte sa povjerenjem i u nadi da će vas druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćete uspeti. Samo ne žurite.

KARIJERA: Isprobavat ćete različite varijacije poslovanja. Ovo će vam donijeti određenu radost. Umjetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati. Zaposleni uslužnim djelatnostima takođe će imati više posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježit ćete svoj stil.

VODOLIJA

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to veliki trud sa malo manje velikim rezultatima. Bićete vođeni originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se neko sa njim ne slaže, vi ćete iznijeti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

RIBE

LJUBAV: Kontakti će se malo prorediti, ali osjetit ćete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspijevat ćete napraviti analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći sa društvom. I tako naizmjenično. Biće ovo šarena sedmica.

KARIJERA: Vjerovatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Biće vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice nakupljenog umora. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se uz ono što volite.

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVE SEDMICE: Blizanac, Bik, Lav.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh