Svaštara

4 znaka Zodijaka koji bi mogli biti vaš najbolji prijatelj – “Biće uz vas i u dobru i u zlu”

Uvijek će da budu tu za vas, da vam čuvaju leđa i da vam pruže utijehu kada vam bude bila potrebna.

Prijateljice - Infpult.info

Oni imaju sve što treba da ima jedan prijatelj. Uvijek će da budu tu za vas, da vam čuvaju leđa i da vam pruže utijehu kada vam bude bila potrebna.

Kada je u pitanju prijateljstvo, astrolozi otkrivaju da nam zvijezde mogu mnogo toga reci ko su najbolji i najodaniji krijatelji u zodijaku. Povezanost između nekih znakova zodijaka može da bude više nego očita, dok neki od njih mogu da izgledaju potpuno različito ali istovremena mogu da budu veoma dobri prijatelji.

Lav: osobe rođene u znaku lava su veoma darežljive osobe. Oni će uvijek da budu tu kada vam budu najpotrebniji i uvijek će biti spremni da saslušaju vaše probleme. Oni su takođe veoma vedre osobe i svojim zaraznim osmijehom mogu svakoga da oraspolože. iako vas ponekad može uplašiti svojim samopouzdanje i snagom od njega možete mnogo toga da naučite.

Vodolija: Ako želite nekoga ko će da vam skrene misli sa problema onda je Vodolija prava osoba za to. Sa njima vam nikada neće biti dosadno jer su veoma zabavne osobe. One nikada neće otkazati zakazano druženje, uvijek će naći vremena da porazgovaraju sa vama i uvijek će da vam ponude pomoć kada vam je potrebna.

Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca su posvećene porodici i svoje prijatelje uvijek smatraju članovima svoje porodice. Samo pažite da nikada ne iznevjerite jednog Jarca, jer oni ne opraštaju greške. Jarčevi su ona vrsta prijatelja koji će da budu uz vas do kraja života.

Strijelac: Uvijek ćete da se osjećate ugodno u njihovom društvu jer imaju jako dobar smisao za humor. Oni su veoma optimistični i spremni su da vam pokažu da u svemu postoji nešto lijepo i dobro. Strijelac voli avanture pa je zbog toga najbolja osoba koju biste trebali da povedete sa sobom na putovanje, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh