Svaštara

Šta nam donosi retrogradni Mars od 09.09 do 13.11 – Najmoćniji astrološki period u 2020. godini

Najmoćniji astrološki događaj u 2020. godini!

Par - Infpult.info

Pripremite se za jedno od najmoćnijih astroloških dešavanja u 2020. godini. Mars započinje svoje retrogradno putovanje 9. septembra i u njemu ostaje sve do novembra mjeseca. Donosi nam velike transformacije, drastičine promjene i intezivan nalet energije.

Pored astrološkog, ovaj aspekt ima i numeričku vrijednost i simboliku. Retrogradni Mars počinje 9 dana u 9 mjesecu (9. septembra) , a niz brojeva 9-9 predstavlja nove lekcije. Moguće je a ćemo baš tokom vladavine ovog aspekta izvući važne lekcije kojima nas je Univerzum učio od početka godine. Razumijevanje i svijest sada dostižu veće nivoe.

Vrijeme je da ponovo pšrocenimo naše životno putovanje – da li smo napravili dobre korake, da li smo na putu ka željenom, koliko prepreka nas očekuje… Razmišljajte o svojim postupcma i u tome kako su one povezabne sa okruženjem, okolnostima i trenutnom energijom. Iskoristite ovaj aspekt Marsa kako biste preispitli svoje ciljeve i saznali da li vas zaista vode do željene budućnosti.

Ova faza retrogradnog marsa povezana je sa retrogradnom fazom iste planete iz 2018. godine. Podsjetite se šta ste tada željeli? Da li ste to ostvarili? Da li vas je ta godina naučila nekim dobrim stvarima? Kako ste tada napredovali? Ova saznanja mogu vam pomoći da sada djelujete na pravi način i približite se uspjehu.

Negativna strana ovog retrogradnog Marsa jesu iscrpljenost, osjećaj umora, demotivacija i nedostatak volje. Moguće je da će vam za obavljanje mnogih zadataka neodostajati motivacija, ali ako se malo više potrudite, duplo će se isplatiti. Mars pokušava da vam pruži podršku i saznanje koliko ste zapravo povezani sa svojim unutrašnjim ja.

Kada 13. novembra Mars krene direktno i mi ćemo se vratiti svom uobičajenom ritmu. Sada je moguće da ćete se osjećati zbunjeno, ali sreću ćete pronaći ako zaista vjerujete u snagu Univerzuma. Preporuka astrologa je da tokom retrogradnog Marsa odložite sve važne obaveze i odluke. Sačekajte da se planovi vrate na svoje mjesto i steknete kristalno jasne uvide, pa onda pravite krupne korake.

Iako su nam misli zalutale, intuicija vam može dati vrijedne smjernice, zato je slušajte. Čak vam i Univerzum preko određenih znakova i simbola može pokazati zeleno svjetlo. Najbolji savjet za vrijeme retrogradnog Marsa jeste da slušate intuiciju, prihvatite promjene i učite! Uravnotežite nivoe energije, postavite jasne granice i iscelite svoju korijensku čakru. Strpljenje vas može zaštiti od negativnih vibracija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh