Svaštara

Mjesečna numerologija za avgust 2020. godine: Prognoze za ljubav, posao i novac za vaš broj

Trojku očekuje sreća u finansijama, a Sedmicu divna iznenadna šansa…

Brojevi - Vestinet.rs

Mjesečna numerološka prognoza za avgust 2020. godine!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ:

JEDINICA

Jedinice će ovog mjeseca biti usmjerene na svoju egzistenciju. Moguće je da će doživeti neko poznanstvo negde na putu ali će vjerovatno kontrolisati svoje emocije. Ukoliko treba da riješavate porodične probleme, posebno u vezi sa nekretninama, najbolje računajte na prodaju kuće strancima ili ćete, ako planirate putovanje u inostrasntvo ili posao sa strancima, zaraditi dovoljno da uložite u neki priatan posao. Bićete mnogo aktivniji na društvenom planu, možete imati uspjeha u sportu, pisanju, muzici, a moguća je romansa sa mladolikom osobom.

DVOJKA

Vi obično nalazite izlaz iz vaših problema na taj način tako što ih ignorišete. Možete se zaljubiti i svu energiju trošiti na društveni i ljubavni život. Imate mogućnost da se pomirite sa nekom Šesticom ili Devetkom ili da sa njima uspostavite dobru komunikaciju. Bićete predmet kritike nekog ko je prilično zahtjevana li vi odgovarate na sve to ignorisanjem. Pokušajte da nađete neki dodatni izvor prihoda koji bi mogao da vam bude od značaja na duži rok. Ako pokušate da se raspravljate sa Sedmicom, vjerovatno ćete izvući deblji kraj. Morate naći nešto da ponudite partneru, ne smijete biti previše usredsređeni samo na sebe. Ako se bavite nekim samostalnim poslom, vjerovatno ćete imati više koristi od žena nego od muškaraca. Ako ste mlada žena, možete biti predmet udavaranje nekog starijeg partnera. Moguća je veza sa nekim ko živi u inostranstvu ili uspostavljanje poslovnog kontakta sa strancima.

TROJKA

Ovog mjeseca imate dvostruku šansu kada su u pitanju poslovi i to posebno sa strancima. Bićete veoma ambicozni i povremeno veoma nervozni. Nećete biti u stanju često da kontrolišete emocije i temeprament i nervozu jer ćete biti maksimalno posvećeni poslu. Moguće da ćete ući u flert, strastenu vezu sa neki ko se bavi sportom ili radi u nekoj finansijskoj ustanovi. Dobijate priliku da se istaknete u radu sa strancima, ako ste mladi, možete imati uspjeha na fakultetu ili na nekim takmičenjima. Vjerujete u mogućnost zarade povećeg novca preko hartija od vrijednosti, veoma ste zainteresovani za posao u medijima.

ČETVORKA

Možete sa se osjećate prilično iscrpljenim ili a mnogo obaveza kojima ne možete da izađete u susret. Ovaj mjesec donosi vam istrjnost u radu. Ovo bi moglo nagovijestiti veliki uspjeh u nekretninama, u poslu koji podrazumijeva saradnju sa osobama na vrhu. Neko na visokom položaju pozvaće vas i bićete spremni da mu izađete u susret. Biće mu potrebna vaša podrška i željet će da sa vama sarađuje. Imate način da se dogovorite sa jednom Peticom oko posla sa strancima. Dame Četvorke trebalo bi da budu manje zahtevne, manje stroge i da pokažu žensteniji deo svoje prirode. Muškarci će biti veoma preduzimljivi. Trebalo bi da izbjegavaju rasprave, posebno oni koji se bave sportom ili nekim sportskim aktivnostima.

PETICA

Ovo je mjesec kada treba da završite neke poslove i trebalo bi da budete mnogo spremniji da se aktivirate u poslu sa strancima. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa onima koji su na mnogo višoj funkciji od vas. Dobit ćete poziv da se sretnete sa nekim ko je spreman da vam učini neku vrstu uslugu. Dobijate poziv za odlazak za inostranstvo. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako budete imali osjeća da neko pokušava da bude autoritet za vas. Prepustite se da vas vodi neko ko je sposobniji, čak iako vam to bude smetalo, moguće da ćete napraviti aranžman koji vam neće biti po mnogo čemu povoljan. Imate način da se dogovorite u vezi sa honorarom. Mnogi će razmišljati o prelasku na novo radno mjesto. U ljubavi ćete biti mnogo aktivniji.

ŠESTICA

Nekome je prilično stalo da bude sa vama u dobrim odnosima ali vi ćete željeti slobodu. Ovaj period vam donosi brojne mogućnosti u sferi umjetnosti i privatnog posla. Trudite se da nađete način kako da riješite finsnsijske probleme. Dobijate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će se oduševiti vama i moguće da je započnete ljubavnu vezu ili da započnete nov posao. Vjerujete u mogućnost nastavka veze sa nekom Osmicom sa kojom ste nekada bili u vezi. Spremni ste da se prilagodite uslovima rada u inostranstvu i možda ćete željeti da se odete da radite u inostranstvu.

SEDMICA

Ovaj mesec vam donosi burne emocije i mogućnost velikog uspeha i iznenadnih šansi na poslu. Moguća je nova ljubavna veza. Mnogima predstoji veliki, neočekivani uspeh. Mediji, pisanje, filozofija, biće delatnosti u kojima ćete se istaći. Možete dobiti neku vrstu nagrade ili neku specijalnu šansu na koju niste računali. Vaš entuzijazam je veliki i bićete spremni da uđete u nov posao koji će vam biti velika odskočna daska za budućnost. Moguća je strastvena ljubavna veza na putu.

OSMICA

Ovog se mjeseca izuzetno energični i aktivni na svim poljima. Trebalo bi da se pazite mogućih nezgoda, posebno u vezi sa strujom ili eksplozivnim napravama. Imate mogućnost da uspostavite kontakt sa strancima. Možete biti preterano nestrpljivi kada je u pitanju završetak posla koji bi trebalo da što pre naplatite. Finansijka stabilnost vam je izuzetno važna, posebno kada je u pitanju naplata posla koji ste završili možda još prošle godine. Mouguća je romansa sa Jedinicom ili Trojkom.

DEVETKA

Dobijate brojne prilike da se istaknete u poslu sa strancima. Neka situacija može vas ograničiti u vašim planovima. Trebalo bi da se više angažujete na poslu za koji vam je potrebno mnogo upornosti i spremnosti da se adaptirate na neke nove okolnosti. Bilo bi potrebno da pokažete više razumijevanja za partnera jer biste mogli imati problema zbog ljubomore. Ako namjeravate da uđete u novu vezu, raspitajte se da li je partener slobodan. Možete ući u vezu sa nekim ko neće biti prema vama iskren, piše “Conoplja news“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh