Svaštara

Muškarci rođeni u ova 3 horoskopska znaka mogu da vas vole kao Boga ali teško da će vam priznati da su zaljubljeni

Frajeri rođeni u ova tri znaka vas vjerovatno vole, ali to nikad neće priznati.

Muškarac - Nezavisne.com

Ako ste u dilemi voli li vas on ili ne – zvijezde vam mogu dati delimičan odgovor na to. Neki od nas lagani su na okidaču i vrlo brzo i lako priznaju svoju ljubav. Međutim postoji veliki broj ljudi, pogotovo među muškarcima, koji teško priznaju svoje emocije i rjietko ili nikako izgovaraju ono čarobno ‘Volim te‘.

STRIJELAC –  se jako teško zaljubljuje i veže za drugu osobu, a kada se to i dogodi oni teško i rijetko priznaju svoje emocije partneru. Ako je i lud za vama, nikad vam to neće reći.

BLIZANCI – se i te kako mogu zaljubiti, ali im je izjavljivanje ljubavi, slike na Instagramu i sve ostalo što vi tajno želite jako papučarski i ljigavo.

VODOLIJA – se jako teško veže za ljude i osobu koju izabere prvo testira, ne zalijeće se u veze. Osim što teško izgovara izjave ljubavi, Vodoliji treba mnogo vremena da ljubav pokaže jer se na neki način osjeća poraženo kada se zaljubi, piše “Astrosudbina“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh