Svaštara

Pogledajte koja evropska nacija najviše upržnjava intimne odnose

Britanski su europski narod koji se najviše seksa, čak 12 puta mjesečno.

Vodjenje ljubavi - Ilustracija/Blogspot.com

Vjerovali ili ne slijede ih Nijemci s 11 seksualnih susreta mjesečno, a treće mjesto dijele Nizozemci i Belgijci koji se seksaju devet puta.

Iako se smatraju vatrenima, naši susjedi Talijani na dnu su ljestvice, s četiri seksualna susreta mjesečno. Gori od njih su jednako vatreni Španjolci i romantični Francuzi.

Podaci su to koje je objavila stranica posvećena klađenju, nakon ankete koju su proveli na 2729 odraslih korisnika svoje stranice iz 11 zemalja. Hrvatska nažalost nije bila među tim zemljama.

“Ova anketa uništava mit o tome da su mediteranske zemlje domovina vrućih ljubavnika. Čini se da se Europska unija treba zabrinuti što Brexitom gubi najseksualniju zemlju na kontinentu”, rekao je glasnogovornik stranice John Pentin,piše Index

Cijela lista izgleda ovako:

Britanci: 12 puta

Nijemci 11 puta

Nizozemci 9 puta

Belgijci 9 puta

Rumunji 8 puta

Portugalci 8 puta

Austrijanci 7 puta

Slovaci 7 puta

Talijani 4 puta

Španjolci 4 puta

Francuzi 2 puta


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh