Svaštara

Nema potrebe da brinu zbog posla: Ova 3 horoskopska znaka sigurno neće dobiti otkaz zbog krize izazvane koronavirusom

Ova tri horoskopska znaka neće dobiti otkaz zbog korone. Čak bi mogli da plivaju u lovi.

Biljka u kancelariji - Kurir.rs

Pred nama su, najblaže rečeno, veliki izazovi kada je riječ o finansijama ove godine. Koronavirus pogodio je sve grane privrede i mnogi će ove godine ostati bez posla, dok su hiljade već dobile otkaz. Nekima će se, pak, zvijezde nasmiješiti ove godine i imaju veliku šansu da imaju više love nego ikada.

JARAC
Astrolozi se slažu da je ovo godina Jarca. Ako ste rođeni u znaku Jarca, za vas vrlo vjerovatno ove godine neće biti zime ili siromašne jeseni. Jarčeva upornost, vrijednoća i istrajnost napokon će se isplatiti pa neće dobiti otkaze, a mnogima bi se sreća mogla toliko nasmešiti da budu bogatiji nego ikad.

VODOLIJA
Vodolijama je bilo nešto teže početkom koronakrize, ali pred njima su sve bolji i bolji dani. Zvijezde bi mogle da im se toliko nasmiješe da ne samo da će zadržati posao, nego bi mogli da dobiju neočekivanu lovu na igrama na sreću.

BIK
I Bikovi bi ovu godinu mogli da završe uspješno. Vrlo vjerovatno će mnogi od njih pripremiti svoj biznis plan i zaradit će ozbiljnu lovu do kraja godine. Njima nije važno hoće li dobiti otkaz – toliko su staloženi i sabrani da će sami moći da pokrenu posao koji će donijeti lovu u teškom periodu koji je pred nama, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh