Svaštara

Neodoljive: U ova 4 znaka rađaju se najšarmantnije žene

Ljepotom, harizmom, manirima, dobrotom i inteligencijom – žene rođene u ova 4 horoskopska znaka mogu da osvoje baš svakog muškarca.

Djevojka - Unsplash

Vaga

Uvijek su u centru pažnje, lijepo se oblače i zrače pozitivnom energijom.

Djevica

Žene Djevice vrlo su dostojanstvene i emotivne. Svoje emocije ne otkrivaju lako, uvijek paze na ponašanje, a razne umjetnosti velika su im ljubav. Djevice lako otkrivaju šta zanima određenog muškarca i zato im je vrlo jednostavno da ga osvoje.

Jarac

Žene Jarci u očima muškaraca izgledaju savršeno. One su najjače žene među svim znacima i gotovo nikada ne pokazuju svoje slabosti. Lako privlače muškarca kog žele, a mogu i da manipulišu njime. Ako ih povrijedite ili iznevjerite, ostavit će vas u trenu.

Ribe

Njihova krhkost i nježnost privlače muškarce koji žele da ih zaštite. Vrlo su šarmantne, a njihova bespomoćnost privlači muškarce kao najjači magnet, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh