Svaštara

Nasilna Slovenka koja je pijana napala policajca bila je i lice Plejboja

Ova 34-godišnjakinja majka je dvoje djece, a skandali joj nisu strani

Dan nakon što je u medije procurila vijest o incidentu koji je u Poreču izazvala 34-godišnja Slovenka saznalo se i o kome je riječ. Naime, nasilna Slovenka, Antea Andolini, koja se zabila u automobil pa grizla i vrijeđala policajce sudionica je poznatog showa Farma.

Njeno sudjelovanje u Farmi ostalo itekako upamćeno i to zbog golišavih izdanja koja joj nisu predstavljala problem. Prije desetak godina pozirala je za Playboy, a eksplicitnim kadrovima častila je i gledatelje Farme i Survajvera (Survivor) u kojima je sudjelovala. Ova 34-godišnjakinja majka je dvoje djece, a skandali joj unatoč tome nisu strani,prenosi Novi.
Očito pijana, Aneta je policajcima najprije odbila ponuđeni alkotest, a oni su je potom uhitili. Slovenka je lagala kako nije vozila Peugeot, iz kojeg se jedva isteturala. Histerično je negodovala zbog postupanja policije pa su je silom morali vezati lisicama. Ali nju nisu smirile ni lisice na rukama. Dva policajca je pokušala ugristi, a trećeg je i uspjela ugristi. Kad su je napokon posjeli u policijsko vozilo, jednom je policajcu pljunula u lice.

Još iste večeri završila je na psihijatriji pulske Opće bolnice. Pred sudom će odgovarati za više djela – od kršenja saobraćajnih propisa, sudara, odbijanja alkotestiranja, prijetnji pa do nasrtaja na policajce – prenosi Večernji list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh