Svaštara

MORSKI PAS POVUKAO 10-GODIŠNJAKA S RIBARSKOG BRODA: Dječakov otac skočio u more i spasio ga

Dijete je nosilo pojas za spašavanje dok je bilo u brodu s ocem i još dvojicom muškaraca koji su lovili ribu pet kilometara od obale

Video: https://vimeo.com/114032755 EXCLUSIVE. PLEASE TRY FOR HIGHEST FEES Great White shark ignored the divers just below him as he attacks a chunk of tuna set out as a lure Diving with Great White sharks off Guadalupe Island, Mexico - Nov 2014 *Full story: http://www.rexfeatures.com/nanolink/pu1g Alex Antoniou, a London-raised shark scientist, slipped from a dive boat into the crystal-clear waters at Guadalupe Island, a volcanic speck in the Pacific. His aim - to achieve what very few humans have dared do, dive in open waters as close as a hand span with massive great white sharks. Soon after, at a depth of ten metres, Antoniou saw a giant 15-foot great white approaching. Great whites are ambush hunters and when it veered left he turned in its direction, never letting it out of sight. The great white circled him for a few minutes and then, with immense grace and power, swam closer. Antoniou was diving with Mexican Fernando Aguilar and their only protection was a broomstick handle Aguilar carried. As the great white neared, Antoniou saw scar marks on its forehead, the result of dominance displays with other big great whites or perhaps from the claws of an elephant seal it attacked as prey.,Image: 235527446, License: Rights-managed, Restrictions: Video: https://vimeo.com/114032755 EXCLUSIVE. PLEASE TRY FOR HIGHEST FEES, Model Release: no

Morski pas je povukao 10-godišnjeg dječaka s ribarskog broda kod obale Australije u petak, ali se udaljio kada je dječakov otac skočio u more da ga spasi.

Dječak je prebačen u bolnicu u stabilnom stanju s ozljedama ruke, prsa i glave nakon napada morskog psa kod otočne savezne države Tasmanije, priopćila je lokalna vlada.

Najveći broj napada
Dijete je nosilo pojas za spašavanje dok je bilo u brodu s ocem i još dvojicom muškaraca koji su lovili ribu pet kilometara od obale. U jednom trenutku morski pas ga je zgrabio i povukao, navodi se u priopćenju,piše Net.

Australija je mđu zemljama s najviše napada morskih pasa i ove godine je zabilježno pet takvih smrtonosnih napada.

Dječak je prebačen u bolnicu u stabilnom stanju s ozljedama ruke, prsa i glave nakon napada morskog psa kod otočne savezne države Tasmanije, priopćila je lokalna vlada.

Najveći broj napada

Dijete je nosilo pojas za spašavanje dok je bilo u brodu s ocem i još dvojicom muškaraca koji su lovili ribu pet kilometara od obale. U jednom trenutku morski pas ga je zgrabio i povukao, navodi se u priopćenju.

Australija je mđu zemljama s najviše napada morskih pasa i ove godine je zabilježno pet takvih smrtonosnih napada.

Zadnja žrtva je 15-godišnji surfer koji je izgubio život u napadu morskog psa prošli tjedan kod australske istočne obale.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh