Svaštara

Ponedjeljak 20.07 mlad Mjesec u Raku – Očekuju nas sjajne nove stvari

S novim Mjesečevim ciklusom očekuju nas sjajne nove stvari. Jeste li spremni za to?

infpult

20.07. u 19:33 na nebu se pojavljuje mlad Mjesec. Moramo se uskladiti s energijama oko nas, umjesto da radimo protiv njih. Iskoristite priliku sada da postavite namjere; zamislite što želite za sebe i svoju obitelj i to će se uskoro manifestitrati! Prepustite se i pustite da vas božanska inteligencija vodi kroz ovaj kaos!

20.07. u 19:33:23 na nebu se pojavljuje mlad Mjesec. Iako ovaj Mjesec nećemo osjetiti toliko snažno, ipak ćemo osjetiti oštru i restriktivnu energiju njegovog sjaja. Na globalnoj razini smo u većini redovnih aktivnosti već prilično ograničeni, ali sada se to svodi na individualnu razinu. Čak se i naše vlastite navike i uvjerenja sada mogu činiti restriktivnim.

Dakle, ovaj Mjesec u Raku je sjajno vrijeme da budete svjesniji uvjerenja koja vas sprečavaju da dostignete svoj istinski potencijal. Češće to ne shvaćamo, ali mi sami smo ti koji sebi stojimo na putu. Mala navika koje se ne možemo osloboditi, strah koji nas koči, glas sumnje koji ispituje svaki korak, sve to na kraju kontrolira naše živote. Sve to ograničava naš um, ograničava nas.

Ženska energija Mjeseca koja se izdiže u vodenom znaku Raka vodit će nas prema usklađivanju. Ako nismo usklađeni sa svojim najvišim jastvom, ukoliko ne dostignemo tu vrhovnu silu, nastavit ćemo se brinuti o svakodnevnim stvarima. Konstantno ćemo živjeti u strahu od onoga što će sljedeće doći. Ali jednom kad se uskladimo s Božanskim, naša se vjera povećava.

Znamo da nas Svemir pazi i zato prestajemo brinuti. To usklađivanje pomaže nam shvatiti da će nam se vratiti ono što je naše. S božanskim usklađivanjem dolazi predaja. Prestajemo pokušavati kontrolirati stvari koje ne možemo kontrolirati i fokusiramo se na povezivanje s višim sferama. Ono će nas voditi čak i kad se osjećamo izgubljeni i napušteni. Da bismo postigli ovo usklađivanje, moramo se osloboditi svog ega.

Saturn i mladi Mjesec u Raku Jedan od razloga zašto će se ovaj mladi Mjesec u Raku činiti prilično restriktivnim jest taj što će Saturn biti u opoziciji u noći mladog Mjeseca. Planeta je trenutno retrogradna u Jarcu, ali kako se mladi Mjesec približava, njegova će se snaga više osjećati.

Pozitivniji način pristupa ovom restriktivnom osjećaju je misliti na to kao na vrijeme za prizemljenje i razmišljanje. Razmislite o načinima na koje možete postati odgovorniji za svoj život. Nemir koji osjećamo sada možemo kanalizirati uzemljenjem. A najbolji način da se vratite korijenima je ponovno povezivanje s prirodom.

Otkrijte vrijednost sadašnjeg trenutka. Hodajte bosi po zemlji, osjetite teksturu trave, naslonite se na drvo. Ovakve aktivnosti omogućuju vam ponovno povezivanje s elektromagnetskim poljem zemlje, koje ponovno uspostavlja ravnotežu u vama.

Mladi Mjesec u Raku podsjetit će nas da, unatoč brojnim promjenama i borbama s kojima smo se suočili ove godine, trebamo pronaći načine kako da nam stvari funkcioniraju. Moramo se uskladiti s energijama oko nas, umjesto da radimo protiv njih. Prepustite se i pustite da vas božanska inteligencija vodi kroz ovaj kaos.

U sebi imamo energiju za suočavanje sa svojim problemima, ali energija Raka tražit će da se povežemo s drugima i stvorimo siguran prostor. Rak žudi za sigurnošću obiteljskog života, što ne znači da to uvijek moraju biti krvne veze. Svatko tko vam pruža osjećaj topline, sigurnosti i ljubavi može biti vaša obitelj. Iskoristite priliku sada da postavite namjere za vrijeme mladog Mjeseca u Raku. Zamislite što želite za sebe i svoju obitelj i to će se uskoro manifestitrat,piše Infpult

Napunite se pozitivnom energijom, stvorite mirno okruženje oko sebe. Pronađite mir u sebi i on će se zračiti van. Dakle, mladi Mjesec u Raku će u početku donijeti neke restriktivne energije, ali ako se uspijemo nositi s tim i uzemljiti se, dostići ćemo novu razinu osobne ugode. S novim Mjesečevim ciklusom očekuju nas sjajne nove stvari. Jeste li spremni za to?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh