Svaštara

Najveći prevrtljivac horoskopa: Slomit će vam srce dok trepnete i to sa osmijehom na licu

Oni to rade skoro nesvjesno. Jednostavno, njima su zavođenje i flert u krvi i tome nema pomoći!

Horoskop - Womenshealthmag.com

Veza sa njima zato će teško opstati.

U pitanju su muški predstavnici Blizanaca!

Njihov nastup je uvijek prijateljski, duhoviti su i šarmantni, i čini vam se da biste mogli da provedete sate u razgovoru sa njima. Upravo ovo su njihovi glavni aduti u zavođenju, a rijetko ko im može odoljeti, prenosi “Dnevno“.

Blizanci jednostavno imaju ogromnu harizmu i i te kako znaju da to iskoriste! Zavešće vas lijepim riječima, komplimentima i poklonima i činit će vam se da ste sa pripadnicima ovog znaka ‘ubili premiju’.

Ipak, glavna mana Blizanaca je njihova površnost. Zašto da ulaze u nešto tako duboko kao što je emotivna veza, kada mogu da ‘lete od cvijeta do cvijeta’ kao da ih ništa ne dotiče?

Biće oni i odlični ljubavnici i savršeni partneri… neko vrijeme. Kada se zasite, kada strast i zaljubljenost prođu, Blizanci će najvjerovatnije otići dalje… u potragu za novim ‘cvijetom’.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh