Svaštara

Vikend horoskop: Jednom znaku sreća “čuči ispred nosa”

Još jedna radna sedmcia je za većinu gotova! Čini se da nas čeka jedan turbulentan vikend…

Ljetovanje - Blogspot

OVAN
Važno je da pravilno procijenite nečiju ulogu i emotivne namjere. Zato, ako za vikend planirate negdje da izađete, dobro posmatrajte ljude oko sebe. Tu se možda krije i ljubav vašeg života, prenosi “Dnevno“.

BIK
Ne uspijevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osjećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo. Izbjegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

BLIZANCI
U naletu strasti umijete lako da se zanesete, potrebna vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cijenu ili uzročno-posljedičnu vezu, pa pazite kako se ponašate ovog vikenda.

RAK
Osjećate dodatnu motivaciju u želji da ostvarite neku zapaženu ulogu i poslovne ciljeve. Ali, ide vikend – opustite se! Svi poslovni problemi mogu da sačekaju do ponedjeljka. Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju i vikend ćete provesti kao u raju.

LAV
Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate prijateljima, pokažite dobru volju i popustljivost. Pozovite ih na piće večeras ili izađite negdje sutra uveče. Lijepo ćete se provesti.

DJEVICA
Prijaće vam više sati zdravog sna. Možda je vrijeme da ovog vikenda preskočite “ludu zabavu” i vrijeme provedete odmarajući se i čitajući neku dobru knjigu. Tako ćete napuniti baterije za napore koji vas čekaju sljedeće sedmice.

VAGA
Pokažite da imate dobru volju da se promijenite i partner će slijediti vaš primjer. Samo u tom slučaju dva neradna dana pred vama pretvorit će se u rajski vrt put strasti i zadovoljstava. U suprotnom, očekuje vas velika svađa!

ŠKORPIJA
Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom, ali imate utisak da vam nedostaje dobra prilika. Možda ishitreno donosite zaključak, sačekajte da čujete i partnerovo mišljenje.

STRIJELAC
Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija. Okupite prijatelje kod sebe i organizujte filmsko veče ili igrajte neke društvene igre.

JARAC
Iako je vikend, obratite pažnju na umjereniju ishranu i na redovan odmor. Čekaju vas lijepi i uzbudljivi dani.

VODOLIJA
Emocije vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje prije nego što donesete svoju odluku. Osjećate emotivni nemir. Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.

RIBE
Prilično ste samouvjereni i umijete da nametnete svoje stavove drugima, ali postoji varka koju za sada ne primijećujete. Bolje je da odložite neke veće troškove i suzdržite se od šopinga ovog vikenda. Odmorite!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh