Svaštara

Idealan tip muškarca na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Vaš idealan tip momka, zasnovan na vašem horoskopskom znaku

Muškarci & horoskop - Dnevno.rs

OVAN Idealan muškarac za vas je čovjek koji voli duboko i bezuvjetno.Vaš prelijepi princ je onaj koji razumije da mu možete pružiti univerzum ljubavi. Mora te prihvatiti onakvu kakva jesi. Obožavat će sve vaše ćudljivosti i ohrabriće vas da budete ono što jeste. Siguran je da ste vi djevojka njegovih snova, a sve ostalo je sitnica.

BIK Vaš momak je neko ko vas dobro poznaje prije nego što se odlučite na prelazak na sljedeću fazu veze. Neugodno vam je kad ljudi požuruju stvari prije nego što ste spremni za to, tako da vaš idealan momak sigurno zna da vam je potrebno polako krenuti prema srcu.

Čim osjetite da ga poznajete bolje od sebe, shvatićete da je on vaš Jedan i jedini. BLIZANCI Idealan momak za vas je osoba velikog srca i svijetle ličnosti. Želite da vidite momka pored vas koji vas zna iznenaditi. RAK Tip koji je savršen za vas razumije sve što proživljavate, i nikada vam ne sudi zbog činjenice da vam treba. Doći će dani kada se osjećate kao da ste pala na dno i samo želite biti s nekim tko će vas utješiti i zagrliti.

Trebate izabranu osobu koja vam neće dopustiti da se osjećate nametljivo. LAV Vaš idealan dečko siguran je u sebe i u sve što radi, uključujući odnose sa drugima. Idealan muškarac za vas siguran je u svoju vezu i može se suprotstaviti sebi i svojoj strasti.

DJEVICE Vaš idealan dečko vas neće napustiti kad dođu teški trenuci. On je taj koji zna da je vaše srce poput stakla i pažljivo će ga držati da ga ne slomite. Vodite računa o ovom čoveku, on je jedinstven. VAGA Tip koji je savršen za vas je osoba koja s vama vidi budućnost. Na prvom sastanku neće razgovarati o braku i djeci, ali planira daljnji život s vama.

ŠKORPIJA U stanju ste da pomognete sebi, ali vaš idealan muškarac zna kako se brinuti o vama. Kad se osjećate izgubljeno ili nesigurno, vaš muškarac treba biti s vama tako da osjećate da možete bilo što prevladati. STRIJELAC Vaš idealan muškarac je dijete u srcu. Uvijek je razigran i spreman za poljupce ili neplanirano putovanje. Uvijek će odgovarati na vaš poziv, bez obzira na doba dana, jer želi čuti vaš glas,piše Infpult

JARAC Tipa koji je savršen za vas je osoba koja poštuje vašu neovisnost. Ne traži da mu posvećujete više vremena, jer zna da radite za svoju budućnost. Vaš idealan dečko je neko zbog koga ćete se osjećati dobrodošli i voljeni. VODOLIJA Tip koji je savršen za vas je onaj koji će ispustiti prazne razgovore i krenuti ravno u srčane stvari. Gledaće u vaše oči i pogledom će dodirnuti vašu dušu.

RIBE Idealan tip za vas je neko ko dijeli tradicionalni pogled na ljubav. Trebate nekoga ko će se prema vama ophoditi onako kako zaslužujete i pazit će na vas na staromodan način.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh