Svaštara

Horoskopski znakovi koji čine SAVRŠENI SPOJ

Kada horoskop napravi spoj, ovi znakovi postaju nerazdvojni.

Horoskop - Stizu-me-sjecanja.com

Ribe i Djevice

Ribama je u životu sve opušteno, kao da žive u svijetu u kojem nema briga. One su rođeni optimisti, a kada su ljubav i se*s u pitanju, prilično nezasiti. Rijetki među njima imaju moralne zadrške, dok je većina po pitanju se*sa vrlo liberalnih shvatanja.

S druge strane Djevica je pravi diktator i rob svojih disciplinskih navika, te se kod nje vrlo dobro zna kada je vrijeme za zabavu, a kada za ozbiljne stvari. Taj model primjenjuje i u se*su, ali u spoju sa Ribama, neminovno se granice pomjeraju, te Djevica popušta svoje stege, dok Ribe bivaju obuzdanije pod uticajem discipline života.

Ova dva znaka se svojim razlikama uzajamno dopunjuju, Ribe umiju da se ponesu svojim maštanjem, a Djevica je ta koja ih prizemljuje. Ipak, Ribe oslobađaju Djevice one stalne potrebe za kontrolom.

Strijelac i Blizanci

Ova dva znaka se privlače pretjerano. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati kao karmička, jer kroz njihov senzibilitet i skrivene želje se savršeno nadopunjuju.

U ovom slučaju se*sualnost je na duhovnom i intelektualnom nivou i važi pravilo da je mozak ovdje glavni afrodizjak. Strijelčevi hemijski reaguju na prisustvo Blizanaca.

Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a kako oba znaka ne vole da se zadržavaju na jednom mjestu i teže promjenama, idealan su spoj kada se međusobno inspirišu jer imaju potrebu za istim stvarima. Nije im teško da spakuju kofere i krenu u zajedničke pustolovine, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh