Svaštara

Za koje znakove Zodijaka je ova sedmica najteža u životu

Ova sedmica je vrlo neobična, intenzivna i nepredvidiva kažu astrolozi..

Žena - Madeinmontenegro.com

Početkom ove sedmice doživljavamo dvije transformativne eklipse, a do kraja sedmice desit će se još jedna. Kada se ovakve ekslipse dešavaju ne postoji ništa drugo što biste mogli da uradite osim da sjednete i posmatrate šta se dešava.

Sedmica koja je počela sa 29. junom biće najteža za sljedeća tri horoskopska znaka: Lava, Strijelca i Jarca.

Lavovi u sred ste vrlo intezivnog i spiritualnog perioda

Udubljeni ste u svoja osjećanja. Toliko ste duboko u tome da ste spremni da otkažete sve planove i provedete neko vrijeme sami. Ukoliko vam razgovor i socijalizacija oduzimaju energiju, slušajte šta vam podsvijest poručuje i okružite se tišinom. Procesuirate više spiritualne energije nego obično, a možda doživljavate i transformaciju. Ova energija je prelijepa, jaka i vrlo intimna. Uredu je ako niko ne razumije kroz šta prolazite. Neke stvari moraju da budu urađene.

Strijelci učite šta će u životu da vam ostane, a šta će da ode

Srećete se sa neočekivanom promjenom. Postoji šansa da je nešto što vam je bilo važno napustilo vaš život, a vi i dalje analizirate šta je ostalo iza. Ne očekujte da ćete se nakon ovoga vratiti brzo u normalu. Ne treba da se ponašate kao da se ništa nije dogodilo i da pritiskate sebe da nešto prevaziđete kada još uvijek niste spremni. Ove sedmice dajte sebi dozvolu da se osjećate kako se osjećate jer u tome nema ničeg lošeg.

Jarci mijenjate se brže nego što to svijet oko vas može da podnese

U posljednjih nekoliko godina vaš život se mnogo promijenio. Zapravo, vjerovatno se sada osjećate kao druga osoba. Možda vas posljednje iznenađenje čeka pred kraj sedmcie tako da se spremite na neočekivano. Sigurno će vam biti neprijatno, ali sjetite se da vas univerzum sprema za uspjeh o kojem ste oduvijek sanjali. Ovaj uspjeh može da se desi na putu na kojem nikada niste mislili da ćete se naći. Možda vam na početku sve bude djelovalo kao neuspjeh, ali vjerujte svom putu, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh