Svaštara

Retrogradni Saturn se vraća u znak Jarca 2. jula 2020. godine: Rak pred izazovima, nov početak za Vagu, Vodolija se bori sa strahovima

Ozloglašeni Saturn se uskoro vraća u znak Jarca i pogodit će sve horoskopske znakove.

Djevojka - Unsplash

Retro će biti do kraja septembra, a u Jarcu će biti do decembra 2020. godine

Ovan

Biće prepreka na poslu, ali to bi trebalo da vas osnaži da nastavite dalje da se borite. Zahtjevat ćete redefinisanje odnosa u kojem ste, pa makar to značilo kraj.

Bik

Bićete motivisani da vrijednije radite na planovima i promenama. Saturn će vas spriječiti da odustanete.

Blizanci

Konačno ćete morati da pokažete svoju ranjivu stranu i da priznate sebi i partneru da niste savršeni. Potrudite se da se što više otvorite, bez prepreka.

Rak

Morat ćete da preuzmete odgovornost za vezu u kojoj ste podjednako kao i partner. Mnogi Rakovi će se naći pred izazovima tako da će biti pitanje opstanka veze u prvom planu.

Lav

Svakodnevne aktivnosit i disciplina će biti vaš ključ uspjeha. Trenutno se nalazite između dvije faze u partnerskim odnosima, ukoliko budete istrajni bićete nagrađeni.

Djevica

Sve Djevice će osjetiti prodrmavanje temelja samopouzdanja, specijalno u emotivnim odnosima. Potrebno je osvijestiti strahove i nemogućnosti.

Vaga

Mnoga pitanja koja se tiču porodice će sada morati da se razrješe definitivno. Novi počeci su sigurni, samo je bitno ostaviti prošlost iza sebe.

Škorpija
Morate da pronađete način kako da izgovorite sve što želite bez straha. Mnogi će imati poteškoća u odnosima sa najbližom okolinom.

Strijelac

Zaštitite svoje samopouzdanje i uradite sve što možete kako biste osnažili strpljivost. Morate da štedite, pa i ako to znači da ćete morati da radite loše plaćen posao.

Jarac

Vama će Saturn poljuljati sve aspekte života. Ovo je pravo vrijeme da preokrenete to u svoju korist tako što ćete napustiti stare navike.

Vodolija

Retrogradni Saturn iskoristite tako što ćete otpustiti sve svoje blokade i strahove. Mnogi će morati da rade na svojim unutrašnjim strahovima temeljnije nego inače.

Ribe

Neće ići sve kako ste planirali, ali to je još jedna lekcija koju morate da naučite. Neki rastanci su neminovni, specijalno prijateljski, prenosi “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh