Svaštara

Pomrčina Sunca od 21.06 do 04.07 – Ovaj period treba iskoristiti za velike životne promjene

Hrabro krenite u nove životne izazove i prihvatite ovu moćnu transformaciju pred nama.

Horoskop - Žena.hr

Period pred nama će definitivno biti jedan od najenergičnijih u godini. Dogodit će se nespojiv spoj kozmičkih energija, ali bez straha – ovaj period treba iskoristiti za velike životne promjene! Mjesec će 21.6. prekriti centar Sunca i formirati vatreni prsten koji istovremeno simbolizira stvaranje i uništenje.

On donosi moć pročišćenja i pokretanja – vrijeme je za odbacivanje svega što nam više ne služi. Vrijeme je za novo. Transformacija je na korak od nas i ovoga puta je ne možemo izbjeći. Ovaj period pred nama će definitivno biti jedan od najenergičnijih u godini! Očekuje nas puno kozmičkih događaja: Merkur ulazi u retrogradnu fazu, u subotu nas očekuje ljetni solsticij, a u nedjelju, 21.06. očekuje nas pomrčina Sunca i mlad Mjesec u Raku.

Dogodit će se nespojiv spoj kozmičkih energija, ali bez straha – ovaj period možemo iskoristiti za velike životne promjene! Uspjet ćemo završiti mnoge stvari koje već dugo stoje u mjestu. Ako vaše misli budu osviještene, a postupci smireni, možete napraviti veliki korak naprijed.

Moguće je da će nam život postati brži i raznovrsniji. Moguća je i pretjerana osjetljivost i emotivna razdražljivost… Važno je da svjesno prihvatite sve što se događa. Mlad Mjesec boravit će na nultom stupnju Raka, što predstavlja otvaranje polja beskrajnih mogućnosti.

S druge strane, nova sunčeva prstenasta pomrčina otvara za nas jedan novi svijet i sasvim drugačiju dimenziju života. Predstavlja prekretnicu u životima svakog od nas i pokazuje nam kako se pred našim očima razvija novi život. Ova moćna energija neće se osjetiti samo na dan pomrčine. Njen utjecaj nastavlja se dugo nakon događaja, čak do 6 mjeseci.

Zato će svatko od nas imati vremena da se prilagodi ovoj misterioznoj energiji i iskoristi je na najbolji način. Koraci i odluke koje donosimo za vrijeme pomrčine Sunca mogu imati dugoročni efekt na naš život i posljedice koje možemo osjećati godinama. Idealan je trenutak da probudite kreativnost i započnete nešto novo!

Ovo je period kada se neka stara vrata zatvaraju, a nova su odmah otvorena ispred nas. Iako neće biti jednostavno prilagoditi se naglim promjenama, one se događaju s dobrim razlogom. Donose nam napredak i daju nam šansu da se ostvarimo na nekom novom polju.

Mjesec će u nedjelju prekriti centar Sunca i formirat će vatreni prsten koji istovremeno simbolizira stvaranje i uništenje. Mjesečeva sjena predstavlja bol i otvaranje rana iz prošlosti, ali istovremeno nam pokazuje put beskonačnih potencijala.

Vatreni prsten je pokretač za kreiranje novih životnih izbora i mogućnosti, ali i pročišćava sve što je staro, kako bi se nova šansa uopće mogla roditi. Prvo, moramo uništiti i odbaciti sve što nam više ne služi, a zatim stvoriti nešto novo.

Eklipsa u Raku događa se točno između dvije lunarne pomrčine, one koju smo imali 05.06. i pomrčine koje nam stiže 04.07. Transformacija je na korak od nas i ovoga puta je ne možemo izbjeći. Možemo ju pokušati pobjeći, ali to će nam samo donijeti dodatne komplikacije.

Spoj energija pomrčine Sunca i najosjetljivijeg znaka Zodijaka – Raka, povećava našu emotivnu stranu. S druge strane, Mjesec vlada stvaralačkom, nježnom i intuitivnom energijom s kojom se potrebno sada povezati.

Pojačajte intuiciju, budite emotivni, nježni i razmišljajte o osjećajima ljubavi i empatije. Energija Raka u prvi plan donosi osjećaj topline kojeg svatko od nas ima u sebi i naglašava važnost ljubavi i suosjećanja na životnom putu.

U ovom zaista turbulentnom periodu pokušajte više misliti na sebe i pružite sebi što više ljubavi. Dajte ljubav sebi i drugima. Ljubav može biti ljekovita i motivirati nas na dobra djela. Sve što radite, napravite ispunjeni ljubavlju i plodovi uspjeha bit će slađi nego što možete zamisliti,piše Infpult

Ovaj intenzivni period završava se posljednjom pomrčinom, koje se događa 04.07. Tek nakon toga, uspjet ćemo bolje razumjeti što je smisao događaja koji su se dogodili i što su nam promjene ovog puta zaista donijele. Hrabro krenite u nove životne izazove i prihvatite ovu moćnu transformaciju pred nama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh