Svaštara

Junski retrogradni Merkur udara nisko: Koji znaci Zodijaka su posebno ugroženi

Kao da tri retrogradne planete (Saturn, Venera i Jupiter) nisu bile dovoljne da nam upletu konce, sad im se priključuje i retrogradni Merkur.

Astrologija - Magicus.info

Jun ove godine definitivno ne izgleda kako bismo željeli, a, ako pitate astrologe, izgledi za to upravo postaju još manji – od 18. juna u igru ulazi i retrogradni Merkur u znaku Raka, koji će mnogima pomjeriti tlo pod nogama.

Kao da tri retrogradne planete (Saturn, Venera i Jupiter) nisu bile dovoljne da nam upletu konce, sad im se priključuje i retrogradni Merkur. Još gore – ovog puta je u znaku Raka i imaće najveći uticaj na emocije i način na koji ih izražavate, što znači da može da napravi mnogo ozbiljnije probleme od gubljenja stvari, zaboravljenih lozinki i odloženih planova. Posebno u aktuelnoj situaciji.

“S obzirom na to da se svijet dramatično i brzo mijenja, retrogradni Merkur pruža priliku za preispitivanje naših postupaka i usklađivanje sa našom istinom. To je vrijeme da ponovo pogledamo u pravcu u kojem smo se spremali da krenemo. Merkur od nas traži da dvaput sve provjeravamo, kako ne bismo napravili kritične greške. Ako to ne uradimo, vjerovatno ćemo naići na iskustvo života koje će nas potpuno preusmjeriti. U svemu što nam se dešava, ta preusmjeravanja se često osjećaju kao prepreke. Ali zapravo, mogu biti i prilike… Merkur u Raku traži od nas da oslobodimo osjećanja”, piše Well and Good.

Dakle, očekuju nas otvaranja i zatvaranja duše, raskidat ćemo neke odnose, priznavat ćemo sebi neke druge, osjećat ćemo zbunjenost i napetost u vezi sa sopstvenim i tuđim emocijama… Ako dobro odigramo, to može biti velika stvar. Ako ne… U tom kontekstu, “Lovesensa” piše da pet horoskopskih znakova posebno treba da budu na oprezu.

Ovan

Ovnovi su u prethodnom periodu živjeli ‘na ivici’, brzo donosili odluke i djelovali u trenutku. Sada je trenutak da uspore – slijedi im period suočavanja sa posljedicama i naplata starih dugova.

Rak

Rakovi bi mogli da se osjete čudno uznemireno, nervozno… Čeka ih suočavanje sa raznim tajnama i učenje novih lekcija, što često nije lako.

Djevica

Retrogradni Merkur Djevicama donosi veliko opterećenje i osjećaj da gube kontrolu. Moguće je da će osoba kojoj vjeruju pokazati svoje pravo lice ili da će se neki odnos završiti zauvijek, što ne mora da bude loše.

Škorpija

Škorpije ispunjavaju negativne misli, a naročito im neće prijati talas pomiješanih emocija koje ne mogu da prikriju.

Jarac

Jarac će morati da se suoči sa svojim problemima, nesporazumima i greškama, što je dugo odlagao, kao i svim neprijatnim iskušenjima koje mu život trenutno servira.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh