Svaštara

Koje znakove Zodijaka očekuju najgori dani

Ništa se zanimljivo ne može dogoditi kad ste zaglavljeni u svojoj “školjci”…

Horoskop - Dobarglas.ba

Ako se osjećate iscrpljeno i tjeskobno, ne čudite se. Astrološki gledano, suočeni ste sa trenutno najintenzivnijim i najdramatičnijim periodom koji oslikava šta osjećate. Sve to ima veze sa činjenicom da je počela era pomračenja, koja je jun učinila mjesecom transformacije i neočekivanih promjena. Nažalost, za specifične znake horoskopa pomračenje Mjeseca će biti najgore. To se odnosi na Blizance, Djevicu, Strijelca i Ribe.

Blizanci

Trenutno su zastupljeni teški prelazi u vašem ličnom životu. Reći zbogom nekome koga voliš nikada nije lako, ali to je najvažnije što možete učiniti za svoj lični razvoj. Međutim, zbogom od nekoga znači ostaviti prostora da u vaš život uđe neko drugi. Svako ko sada ostane u vašem životu definitivno je suđeno da bude u njemu, prenosi “Balaševizam“.

Djevica

Možda je vrijeme da se “pokupite” i odete. Ništa se zanimljivo ne može dogoditi kad ste zaglavljeni u svojoj “školjci”. Ponekad vam je potrebna najneprijatnija stvar kako biste sigurnost ostavili iza sebe. Ova faza vam se u početku može činiti nestabilnom, ali na nju ćete se u međuvremenu navići i na kraju ćete vidjeti da je to bila neophodna promjena. Priželjkujete dom i vrijeme je da promijenite svoju perspektivu.

Strijelac

Mnogo je stvari koje potiskujete i ovo pomračenje Mjeseca će ih iznijeti na površinu i neutralizovati. Stvari koje mislite da volite mogu vas spriječiti da postanete osoba kakva treba da budete. Samo kroz dramatične trenutke naučit ćete ko ste u stvari.

Ribe

Dugo igrate na sigurno i morate da uradite ono što je neophodno da biste postigli sve što želite. Put je pun pokušaja i grešaka. Prihvatite da je neuspjeh dio životne putanje i već tada ćete biti uspješni. Ne razmišljajte o odustajanju, čak i ako se čini da je to vaš jedini izbor. Ako vam je nešto važno, nemojte od toga da odustajete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh