Svaštara

Detaljna astro analiza za ljeto 2020 – Šta bi mogli očekivati Vage, Škorpije i Strijelčevi

Šta bi mogli očekivati Vage, Škorpije i Strijelčevi

Horoskop - Balkanspress.com

VAGA Drage Vage, iako čak pet planeta tranzitiraju retrogradno u lipnju/junu i vama donose dosta promjena, vi na kraju možete očekivati dobre poslovne i financijske rezultate. Početak mjeseca ide nekako “na mišiće” i nikako da krene kako vi želite. Budite ustrajni i strpljivi, jer od polovine mjeseca kreće sve mnogo bolje.

Pojedine Vage trebaju obratiti pažnju na poslovne partnere, a moguće su i primamljive ponude pa ih prihvatite u drugoj polovini mjeseca. Ako očekujete unapređenje ili veću plaću i to je moguće u drugoj polovini mjeseca. Ako imate vlastiti biznis, možete uključiti partnera koji nudi novac za ulaganje posla. Druga polovina mjeseca je dosta bolja od prve.

Emotivno su moguće turbulencije u partnerskim odnosima pa bi pojedine Vage, koje su nezadovoljne, definitivno mogle presjeći vezu ili brak. Vage koje su sretne, sada bi se mogle odlučiti za zajednički život ili ulazak u brak. Za zdravlje nema problema, odlično je.

ŠKORPION Dragi Škorpioni, vi imate vulkansku energiju kada je posao u pitanju i teško će biti osobama koje rade s vama pratiti vaš tempo – gotovo da je nemoguće. Uslijed priljeva snage i energije, vi uzimate na sebe mnogo obaveza koje sigurno i prije roka završavate.

Posebno je pozitivno naglašen drugi dio mjeseca pa bi sve poslove koji su na duže rokove bilo dobro preuzeti ili pokrenuti baš tada. Neki zacrtani ciljevi od ranije sada se polako ostvaruju. Sve odluke koje donesete sada i za budućnost i za financije se ostvaruju. Emotivno, vi se mijenjate prema partneru i bivate pažljiviji pa čak ispunjavate i njegove želje što nije bio slučaj ranije.

Kritika ipak utječe, jer se partner žalio da je zanemaren. Kada je ljubav u pitanju, Škorpion bi mogao napokon pokazati svoje dobre i pozitivne osobine prema osobama koje voli. Pojedini Škorpioni mogu imati priliku iz prošlosti pa dobro razmislite zašto ste se razišli. Kada je zdravlje u pitanju, naglašena je glavobolja i sinusi.

STRIJELAC Dragi Strijelci, kod vas se može pokrenuti posao koji volite i koji vas ispunjava pa nema potrebe da se dvoumite već ga pokrenite. Vi shvaćate da materijalno sada neće biti prioritet, već posao koji vas čini sretnim i ispunjenim, što god radili. Pojedini Strijelci bi mogli promijeniti posao pa im treba hrabrosti da to sve izguraju. Sve što se odnosi na učenje sada možete pokrenuti.

Zvijezde su vam naklonjene, osluškujte sebe i ulažite u sebe jer će vam to trebati za naredni period. Emotivni aspekti su malo komplicirani jer se miješaju s poslom pa bi vam se mogao svidjeti netko s kim radite ili surađujete. Zaljubljenost je na pomolu,piše Infpult

Moguće je da su simpatije obostrane pa bi ovaj put mogli malo i dopustiti sebi takvu emociju jer može i veza proizaći iz te simpatije. Sve treba polako jer lipanj/jun nije najbolji da se uđe u vezu pa imate vremena da dobro oslušnete drugu stranu i da ne budete brzopleti i napadni, već sve polako. Kada je zdravlje u pitanju, moguće je umor pa više spavajte.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh