Svaštara

Mlad Mjesec u Blizancima 22.05. – Šta može očekivati svaki znak Zodijak

Mlad Mjesec očekuje nas 22.5. u 19:39. Mlad Mjesec će imati aspekt sa Saturnom iz Vodenjaka, zatim će biti u aspektu s Marsom iz Riba što može izazvati emotivnu krizu. Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat s Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osjećaja, dok s Merkurom nas očekuju laži, a uz Mars u Ribama, moguće je i zastrašivanje s nekim vijestima.

Mlad mjesec -Astrosudbina.com

S mladim Mjesecom u Blizancima mnoge osobe će željeti odmah kontakt bez dubine osjećaja i trajnosti. Svi dojmovi će biti zadržani u mislima više nego u osjećanjima. Budi se želja kod mnogih osoba za emocionalnim raznovrsnostima i nekim novinama samo da nije stalno i monotono, prenosi “Atma“.

Samo jednom godišnje Blizanci imaju mlad Mjesec u svom znaku pa je jako bitan da sve planove i ciljeve pokrenete baš za vrijeme vaše vladavine i mladog Mjeseca. Mnoge komunikacije, znanja i saznanja sada se mogu ispoljavati. Sve što je bitno za komunikaciju, promet i druge simbolike Blizanca bit će naglašeno.

Mlad Mjesec će imati aspekt sa Saturnom iz Vodenjaka što će ukazivati kod pojedinih osoba na promišljenost, konzervativnost, ozbiljnost i oprez. Zatim će biti u aspektu s Marsom iz Riba što može izazvati emotivnu krizu, a nije dobar ni za zdravlje, ako ne razvijemo svijest i kontroliramo svoju naglost.

Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat s Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osjećaja, dok s Merkurom nas očekuju nerealne komunikacije, laži i uz Mars u Ribama moguće je i zastrašivanje s nekim vijestima.

Moguće je da još neko vrijeme možemo biti opterećeni s vijestima i mjerama kada je pandemija u pitanju. Svakako da svi mi trebamo obratiti pažnju na komunikaciju i vijesti koje primamo. Budimo oprezni.

Šta mogu očekivati pojedini znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi se možete družiti, učiti nešto novo ili pokrenuti neki novi svakodnevni život. Mnogi Ovnovi mogu postati svjesni svoje okoline, rodbine i proživljavati buđenje na duhovnoj razini. Sve što se tiče papirologije zakazivanja, pisanja i raznih zadataka sada možete pokrenuti.

Vaš Mars je u Ribama pa možete imati oko sebe osobe koje vam rade iza leđa, možete ući u svađu s partnerom kako u poslu tako i u ljubavi.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas su naglašena čula i povećana je osjetljivost koja čak može izazvati nesigurnost koju ste duži period gradili. Svakako je ovaj mlad Mjesec vama naklonjen, možete pokrenuti nešto novo i izgraditi svoju vrijednost.

Kako se radi o vašem drugom polju, onda je naglašeno financijsko polje gdje možete usmjeriti i otkriti način kako da uvećate svoje prihode. Pojedini Bikovi mogu imati troškove povodom uživanja ili mogu potrošiti novac na partnera, djecu i zadovoljstvo koje će vas učiniti sretnim.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas je ovaj mlad Mjesec i vi možete imati mnogu sretnih okolnosti. Moguć je neki novi izgled ili osobni nastup. Svakako je bitno sada da se pojavite u nekom novom izdanju i ostavite dojam na druge. To vam donosi mnogo energije samopouzdanja i originalnu karizmu.

Kada je posao u pitanju pojedini Blizanci mogu imati stresan period i mogu otkriti osobe koje im rade iza leđa. Ne brinite bitno je da vi imate samopouzdanje i karizmu koja vas gura naprijed.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je naglašen duhovni i mentalni preokret. Važno je da radite i pomažete drugima gdje možete ispoljavati empatiju kojoj ste vi skloni. Pojedini Rakovi mogu se povući da bi sve dobro razmotrili i napunili baterije.

Ovaj osjetljivi položaj mladog Mjeseca u vašem dvanaestom polju vas može usmjeravati da duboko u sebi nađete mir za dušu. Vjerujte u sebe i pronađite svoje ciljeve koje želite pokrenuti.

LAV

Dragi Lavovi, vi se sada trebate usmjeriti na kontakte grupe, a ne da budete usmjereni samo na sebe. Pojedini Lavovi sada mogu imati neke neplanirane troškove što vam nikako sada nije trebalo, ali što da se radi tako je.

Što god da vas iznervira i izbaci iz takta sada se ne preporučuje da burno reagirate. Moguće je da i pojedini prijatelji sada budu na testu. Najbolje bi bilo da se primirite i planirate, komunicirate i organizirate grupe ili neki tim.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je naglašen poslovni napredak, neki novi projekti ili ciljevi se pokreću. Svakako da je vama bitna karijera pa će biti promjena na tom polju. Bitno je da promijenite i vaš nastup u društvu da bi stari mogao biti odbačen.

Pojedine Djevice mogu imati negativne promjene na poslu, ugovore ili pregovore, ali ne upadajte u stres, jer će vrijeme pokazati pravu sliku vas.

VAGA

Drage Vage vama ovaj mlad Mjesec može pokrenuti neki nemir pa se potrudite da se proširite vaš um. Mnoge Vage bi trebale pokrenuti neke nove stvari u svom životu i prestati osjećati nezadovoljstvo.

Dosta ste vagali, sada je vrijeme za preokret i promjene. Može vas pokrenuti nešto novo duhovno ili filozofsko pa će vaša duša biti nahranjena. Pojedine Vage koje su vjerovale u nešto sada mogu sumnjati i okrenuti novi list vjerovanja.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas ovaj mlad Mjesec budi svijest o drugim ljudima. Mnogi Škorpioni imaju pojačanu intimnost sa svojim partnerom. Pojedini Škorpioni mogu imati problema s novcem koji nije njihov.

Svakako da se ne preporučuje sada ulazak u dugove ili kredite jer je Jupiter retrogradan i može vam donijeti još veću nevolju. Pojedini Škorpioni mogu i dobiti neki novac.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas ovaj mlad Mjesec pokreće polje partnera kako u poslu tako i u ljubavi. Svakako da su aktivni početci novih preokreta u odnosima ili sklapanje novih.

Pojedini Strijelci mogu osjećati da nemaju dovoljnu podršku pa se zapitajte koliko vi tome doprinosite i kako se odnosite prema drugima. Mogući su problemi s ugovorima. Pojedini Strijelci mogu biti popularni u javnosti i kod partnera.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas ovaj mlad Mjesec može donijeti nove poslove ili brigu kada je posao i svakodnevnica u pitanju. Mnogi Jarci pokreću novi način prehrane i brigu o svom zdravlju. Sada je dobro da reorganizirate svoj posao ako niste zadovoljni ili da ga potražite.

Svaka vrsta analiziranja sada je naglašena i uspješna. Vrijeme je da svoj svakodnevni život dovedete u red i ako niste poslovno zadovoljni može doći do gubitka samopouzdanja pa nemojte to dozvoliti sebi. Vi ste ustrajni i ambiciozni.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem petom polju pa možete biti skloni novim ljubavima, strastima i romantici. Samopouzdanje i energija su na visokoj razini, a zvijezde vam garantiraju ljubav i žudnju za istom.

Mnoge stvari sada možete postići i nešto novo pokrenuti što može biti originalno. Pojedini Vodenjaci mogu osjetiti disbalans kada su osjećaji i pružanje emocija prema svom partneru u pitanju pa se stavite u balans.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem četvrtom polju pa će dom i obitelj biti bitni i naglašeni. Vaše emocije iz dubine duše treba pokazati bez nesigurnosti koja je vama svojstvena. Emocije su naglašene o vašim korijenima, intimi i općenito emocijama i životu.

Vrijeme je da svoju ranjivost odbacite i pokrenete svoje potrebe kada su osjećaji u pitanju. Moguće je da se vaše emocije mimoilaze s partnerovim pa treba pokrenuti nešto novo.

Sretno u svemu, u novim pokretima i preokretima!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh