Svaštara

Horoskopski znaci koji su kao vino, s godinama sve ljepši

U nastavku saznajte koje dame rođene u određenim horoskopskim znacima izgledaju sve ljepše i ljepše s godinama.

Žena - Blogspot

Ljepota je u oku posmatrača, ali je činjenica da ljepota žene je ustvari način na koji ona drži do sebe, način na koji zraći iznutra. Ljepota je vidljiva u njenim očima jer oči su zapravo ogledalo duše, piše “Ezoterija“.

Blizanci

Dok su bile mlađe, žene Blizanci su u odnosu sa drugim ljudima bile suzdržane. Međutim, ta distanciranost se s godinama brisala poput gumice. Dobile su na samopouzdanju, te su postale atraktivnije.

Blizanci vole da putuju, te na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost. Stoga, zrače posebnom radošću, a to se vidi po njihovom izgledu.

Ovan

Ovaj horoskopski znak je pun samopouzdanja. Kako godine prolaze, malo se smiri, ali to ne djeluje negativno na njegovu izuzetnu ličnost.

Sasvim suprotno- Ovan toliko zrači kao osoba da se njegova unutrašnja ljepota se odražava i na izgledu. Upravo to ih čini veoma privlačnim.

Što je žena Ovan starija, sve je otvorenija i iskrenija, te je niko ne može povrijediti.

Djevica

Djevica je u tinejdžerskom periodu bila veoma povučena, stidljiva, te samim tim neprimjetna u društvu.

Bila je oprezna i nije željela da se nameće ljudima. Ali tako je zapostavljala sebe i svoje potrebe.

Njena prava ličnost i jak karakter isplivavaju tek u kasnijim godinama.

Žena Djevica je zaista kao vino, s godinama sve ljepša i ljepša. Nevjerovatno je privlačna i zrači posebnom ljepotom i energijom.

Životno iskustvo ju je naučilo da je njena inteligencija veoma privlačna.

Lav

Ovaj horoskopski znak svuda sija i privlači pažnju. Bilo da je riječ o unutrašnjoj ili spoljašnjoj ljepoti, nikada ne prestaje da radi na sebi.

Nikako se ne opušta u zrelijim godinama, i to se vidi po izgledu, ali i karakteru. S godinama žena Lav postaje sve jača. Dosta ulaže u svoj fizički izgled, te izgleda dosta mlađe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh