Svaštara

Horoskopski znakovi koji vole samo jednom u životu

Neki ljudi zaljubljuju se svakog dana, neki samo jednom u životu.

Ljubav - Novi.ba

Na to utiče i horoskopski znak, a ova četiri najčešće vole samo jednu osobu cijelog svog života.

Rak – najvjerniji znak Zodijaka. Logično – voli samo jednu osobu u životu. Jednom kad vam pokloni svoje srce, vaše je zauvijek, čak i ako prekinete s njim. Njegove emocije su trajne i morate gadno pogriješiti kako bi Rak prestao da vas voli.

Ribe – u stanju su da provedu godine, ako ne i decenije, obožavajući samo jednu osobu. S obzirom na to da su po prirodi sanjari, teško razlikuju stvarnost od mašte pa su u stanju da u svojoj glavi stvore idealizovanu i nerealnu sliku osobe koju vole.

Bik – treba im mnogo vremena da se zaljube i vrlo su oprezni pri biranju partnera. Nisu skloni površnim avanturama, oni teže ozbiljnim vezama. Baš zato su s onima koji ih osvoje spremni da provedu cijeli život.

Jarac – teško se otvaraju pred drugim ljudima zbog straha od razočaranja. Ko im razbije oklop, dobit će vjernog partnera za cijeli život, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh