Svaštara

Blizanci – mjesečni horoskop za juli 2020. godine

Šta očekuje horoskopski znak Blizanci u julu mjesecu po astrologiji.

Horoskopski blizanci - Twitter

POSAO

Vama će mjesec jun biti poslovno puno bolji i uspešniji od prethodnog, maja. Vaš vladar, Merkur, početkom mjeseca ulazi u vas znak i vi ste opet vrlo elokventni, britki i snalažljivi. Razmišljate praktično, a radite brzo i spretno, pa ste idealan saradnik. Zaista, prva polovina mjeseca je sjajna i možete da iskažete do maksimuma svoje, prije svega govorničke sposobnosti. Polazit će vam za rukom da svakoga pridobijete za svoj interes zahvaljujući dobroj moći ubjeđivanja. Imat ćete pri tom i više samopouzdanja i jedan autoritativan stav. Sve će vam lako polaziti za rukom. Naročito je povoljan period za rukovođenje, organizaciju i trgovinu. U drugoj polovini mjeseca akcenat je na finansijama. Oko 20 budite oprezni, moguće su loše i nepromišljene odluke koje će se negativno odraziti na vase finansije. Nervoza je prolazna. Krajem mjeseca novčana situacija nije stabilna pa nemojte preduzimati veća ulaganja ili troškove. Budite oprezni u trošenju novca. Preduzimljivi ste i vrlo aktivni na poslu. Rezultati će se vidjeti vrlo brzo, piše “Besnopile“.

LJUBAV

Vrlo lijep emotivni period je pred vama. Konačno ćete više vremena i pažnje posvetiti partneru. Bićete šarmantni, dopadljivi i vrlo prijatni u svakom društvu. Ako ste slobodni više ćete se družiti i imate lijepu mogućnost da upoznate osobu koja će vam je jako dopasti. Dugo vam se vaša ljubavna prošlost vrzmala po glavi, a vaše nezadovoljstvo uzrokovalo je nezainteresovanost za emotivni zivot i zahlađenje. Moguće je da u prvoj polovini mjeseca obnovite neku staru pricu ili da započnete vezu sa osobom koja je znatne razlike godina u odnosu na vas. Kako god, emotivna situacija se popravlja i vi izlazite iz letargije.

ZDRAVLJE

Mogu vam se aktivirati raniji, hronični zdravstveni problemi. Budite fizički aktivni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh