Svaštara

Stiže posljednji Supermjesec: Čeka nas drama u ljubavnom životu, ali i otkrivanje velikih tajni

Stiže nam pun Mjesec u Škorpiji koji je ujedno Supermjesec. Šta vam donosi…

Pun Mjesec - Balkanspress.com

U noći između 7. i 8. maja uživat ćete u posljednjem Supermjesecu u 2020. godini.

U astronomiji, mjesec se kreće kroz različite faze. Za vrijeme punog Mjeseca na nebu izgleda kao velika, okrugla i sjajna kugla. Poslednji Supermjesec u ovoj godini naziva se Cvjetni pun Mesec jer označava vrijeme kada cvijeće cvjeta.

Da bismo razumjeli dubinu ovog astrološkog događaja, moramo da pogledamo energiju Škorpije, znak u kojem će Supermjesec dostići svoj vrhunac lunarnog ciklusa.

Kao fiksni vodeni znak, Škorpija uživa u emocionalnom intenzitetu i intimnosti. Ovaj znak je povezan sa tabuima i drugim skrivenim stvarima, tako da ćemo u kombinaciji sa svjetlosnim efektom punog Mjeseca, vjerovatno uvidjeti tajne koje će izaći na površinu, a pojavit će se i želje koje će nas iskušati da promenimo svoj dosadašnji put u životu.

– Ovaj Puni Mjesec je šansa za sve nas da se transformišemo i evoluiramo i da preduzmemo korake ka promjeni – kaže astrolog Lisa Stardast.

Znak Škorpije reperezentuje se*s, a njime vladaju i Mars i Pluton, planete instinkta i primalne se*sualnosti. Pun mjesec u Škorpiji nije ništa drugačiji, tako da se spremite za visok intenzitet strasti i želju za intimnošću.

– Cvjetni pun Mjesec će vam ubrizgati potrebnu strast u život. Uticaće na sve horoskopske znakove, ali njegovo djelovanje će najviše osjetiti Škorpije i Bikovi – tvrdi Dona Pejdž, sertifikovani astrolog iz Atlante.

S obzirom da posljednji Supermjesec u ovoj godini pojačava osjećanja možda ćete biti u iskušenju da se pobunite protiv bilo koje vrste kontrole, prekoaračenja granica i stega. Istovremeno, bićete malo drskiji nego inače. Nećete imati problem da kažete šta god vam padne na pamet. Moguće su i svađe, pa probajte da izbrojite do pet prije nego što uđete u raspravu.

Kako će Cvjetni pun Mjesec uticati na ljubavni život?

Pun Mjesec u Škorpiji uticaće na ljubavne veze na različite načine.

Ako ste u vezi, ponovo će oživjeti strast između vas i vašeg partnera, ponovo ćete se zbližiti. Bliskost i povezanost neće odmah izbijeliti, već će duže vrijeme potrajati.

Ako ste sami, shvatićete šta tačno želite od svog partnera, tako da ćete moći da lakše da ga pronađete, odnosno da prepoznate kvalitete osobe koja vam se bude na prvi pogled dopala.

S obzirom da će Škorpija probuditi strasti i pojačati osjećanja, moguće su i svađe. Ako budete u afektu kazali gomilu nepromišljenih stvari, kasnije se možete izvinjavati zbog toga.

U slučaju da jednostavno kažete istinu i na taj način se suočite sa partnerom, to bi moglo da vam pomogne da započnete da vodite iskrene razgovore koji će vam pomoći da se konačno riješite problema koji vas muče u vezi, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh