Svaštara

Bik – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Šta očekuje horoskopski znak Bik u junu mjesecu po astrologiji.

Žena - Damskajazda.webnoviny.sk

POSAO

Vi ćete ovog mjeseca konačno isplivati iz teškoća u koje ste zapali u posljednje vrijeme. Početak mjeseca donosi vam vrhunac nezadovoljstva poslom koji radite, ali već nakon toga stvari kreću pozitivnim tokom. Ako ste kojim slučajem izgubili radno mjesto, nemojte padati u očaj jer prave prilike tek dolaze. Ako ste izdržali mučan poslovni period i ostali na istoj radnoj poziciji, možete očekivati veliko poboljšanje vec od polovine mjeseca. Imat ćete vise volje i ambicije da se nosite sa poslovnim izazovima. Krenut ćete u konkretnu akciju i rezultati će doci vrlo brzo. Vaš trud ce biti primijećen i nagrađen, i poslije nekog vremena tapkanja u mjestu u pozadini vaznih zbivanja, izlazite u prvi plan. Bravo!

LJUBAV

Sam početak mjeseca donosi vam veliku, ali kratkotrajnu krizu i nezadovoljstvo sobom i svojim emotivnim životom. Bit ćete prije svega nezadovoljni sobom, deprimirani i poljuljane vjere u svoje sposobnosti i fizički izgled. Mučit će vas razne sumnje, emotivne, ali jos više u sopstvene kvalitete. Međutim, vrlo brzo kriza ce popustiti i već od polovine mjeseca bit ćete vrlo zadovoljni kako se razvija situacija na polju emocija. Druga polovina mjeseca je vrlo lijep period kada je moguća nova, strastvena veza sa osobom koju možete upoznati preko posla, a privuče vas svojom sposobnošću i markantnim izgledom.

Potpuno će probuditi vaša čula i strasti. Uživat ćete onako kako samo vi umijete. Ako imate partnera od polovine mjeseca ocekujte značajna poboljšanja u vezi, prije svega bolju komunikaciju i veću prisnost. Provest ćete divne zajedničke trenutke i vaša veza postat će jos čvršća i intimnija.

ZDRAVLJE

Problemi sa psihom. Čuvajte kožu i bubrege početkom mjeseca, a kasnije povedite računa o grlu i štitnoj žlijezdi, piše “Besno pile“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh