Svaštara

Horoskopski znakovi koje očekuje najbolji period u godini i velika sreća u vladavini Bika (do 20. maja)

Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini – 3 znaka očekuje velika sreća…

Djevojka - Stil.kurir.rs

Period vladavine Bika počeo je 19. aprila i trajat će sve do 20. maja, a evo kojim znakovima Zodijaka će vladavina ovog zemljanog znaka donijeti ljepotu života i pozitivne promjene u narednim danima, piše “Lovesensa“.

Broj zanimljivih tranzita tokom vladavine Bika počinje da raste. U ovom periodu četiri planete postaju retrogradne – Venera, Jupiter, Saturn i Pluton. Iako nam je poznato da retrogradne faze planeta donose negativnosti i sjenke, ovaj period i neće biti toliko rizičan, jer planete neće imati svoj potpuni retrogradni potencijal.

Pluton je prva retrogradna planeta u ovom nizu, svoj put počinje 15. aprila, Saturn 11. maja, Venera 13. maja i Jupiter 14. maja 2020. godine.

Takođe, od 22. maja vlada energija mladog Mjeseca u znaku Bika i donosi slatke ukuse pozitivne transformacije, rad na sebi i svom usavršavanju.

Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini:

BIK – slavite solarni povratak u vaš znak i osjećate se sjajno

Sretan rođendan dragi Bikovi. Ima toliko puno stvari na kojima treba da budete zahvalni. Sa retrogrdnom Venerom, koja je vladarka vašeg znaka, stiže vam sreća u drugom astrološkom polju koje simbolizuje finansije i strasti, a kosmos je spreman da vam pozitivno odgovori na mnoge zahtjeve.

Retrogradni Pluton uticaće na vašu devetu kuću, odnosno polje nade, edukacije i preduzetništva. Saturn i Jupiter u retrogradnoj fazi donijet će vam nove mogućnosti i spiritualno usavršavanje.

DJEVICA – sijate najljepšim svjetlom, vaši talenti dolaze do izražaja

Posao vam je na vrhu liste pririteta, a naročita sreća na polju karijere očekuje vas tokom vladavine Bika. Vi gledate unaprijed, ka novim horizontima i reflektujete želje koje ste odavno željeli da ostvarite.

Retrogradna Venera osvaja vašu desetu kuću – autriteta, položaja, javnog nastupa, reputacije i uspješne sudbine. Nadate se da će se planovi na koje se fokusirate ostvariti – i zaista hoće!

Retrogradna Venera će se odnositi na odražavanje i reviziju vaših najnovijih poduhvata u karijeri, posebno ako niste dobili odgovarajuću nadoknadu za svoj trud. Razgovori između vas i autoriteta, s obzirom na vašu vrijednost i radnu etiku, takođe bi mogli imati sjajan tok.

Retrogradni Pluton uzdrmat će vašu petu kuću slave. To znači da ćete napredovati zahvaljujući isključivo vašim sposonostima koje ste više puta pokazali.

JARAC – sjajne unutrašnje promjene

Dragi Jarčevi, svakodnevno ste radili na svojoj pozitivnoj transformaciji i priznajemo – daleko ste dogurali. Vaš strogi vladar Saturn će tokom vladavine Bika začarati vašu drugu kuću koja simbolizuje finansije, vrijednosti i samopoštovanje. Ovo je period kada razmišljate izvan okvira i velike prednosti vas očekuju na finansijskom planu. Pravite strategiju pri trošenju novca i tačno zante gdje je priliv, a gdje odliv sredstava. To če vam pomoći da ostvarite balans i napredujete na tom polju.

Kada Jupiter i Pluton retrogradnim hodom prođu kroz vaš znak u aprilu, nema sumnje da ćete na umu imati mnogo sjajnih ideja i gradnioznih planova. Ne postoji ništa što volite više od izazova, a ovo je prilika da se oslobodite i proživite svoj najbolji život. Ne gubite fokus – i što je još važnije, ne plašite se da će vas nešto poremetiti u samostvarenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh