Svaštara

Mlad Mjesec u Biku (23. april 2020.): Čeka nas period troškova, neisplaćenih plata, stresova

23. aprila u 04:26h je Mlad Mjesec u znaku Bika na 3,24 stepena. Bik je prirodno drugo polje zodijaka, a to je između ostalog i polje novca. Narednih dana najviše će biti aktuelna tema finansija, ali i drugih životnih oblasti, u zavisnosti gdje vam pada Mlad Mjesec. Svaki Mlad Mjesec, pa i ovaj, znači završetak jedne faze i početak nove.

Mjesec u Biku - Pixabay

Promjene su neminovne u fazi Mladog Mjeseca i ova promjena će mnogima teško pasti. S obzirom na to da je i planeta Uran u znaku Bika na 6,24 stepena, sve to daje jedan loš aspekt ovog Mladog Mjeseca. Takođe i planeta Saturn u Vodoliji pravi kvadrat (loš aspekt) sa Mladim Mjesecom u Biku. Narednih dana očekujte dosta emocionalnih kriza, stresova, preosjetljivosti, napetosti i nervoze.

Tu su i iznenadni finansijski troškovi, brige za materijalnu egzistenciju i generalno problem sa novcem. Kao i neisplaćene plate, dugovi koji se gomilaju, pozajmice i krediti… Mnogi su ostali bez posla i novca.
Osobe koje su rođene u znaku Bika u aprilu, Škorpije u Oktobru, Vodolije u Januaru i Lavovi u Julu, biće preosjetljivi narednih dana i imaće dosta stresova.

Jarčevimai Djevicama slijede iznenadne povoljne prilike, kao i Rakovima i Ribama, Blizancima komplikacije oko putovanja, novca, nesanica, a očekujte i nervozu. Vagama iznenadni priliv novca, ali i veći troškovi. Strijelčevima problem sa zdravljem i poslom. Sve se ovo odnosi i na podznak u ovim znacima. Mnogima će Mlad Mjesec u Bik donijeti povoljne ili nepovoljne aspekte ne samo što se tiče finansija, već i posla, ljubavi, zdravlja… Za dvije nedjelje, 7. maja u fazi Punog Mjeseca u Škorpiji znaćete na čemu ste, da li ste uspjeli da riješite problem i da li je to dobro što ste započeli, prenosi “Aura“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh