Svaštara

Horoskopski znaci koji su skloni pesimizmu

Postoje horoskopski znaci koji su po prirodi skloni pesimizmu.

Tužna žena - Twitter

Ako se grizete što i sami niste vječni optimista, možda je problem zapisan u zvijezdama. Postoje horoskopski znaci koji su po prirodi skloni pesimizmu, piše “Krstarica“.

Ovan

Po prirodi tvrdoglavi i impulsivni, vrlo se lako prepuste negativnim mislima. Upravo zato se okružuju vječnim optimistima koji ih, sa svega nekoliko riječi, izvlače iz mračnog raspoloženja.

Rak

Zbog svoje osjetljive prirode, pripadnici ovog znaka nalaze se u začaranom krugu negativnih emocija. Imaju i česte promjene raspoloženja – vedre i oblače.

Vaga

Najneodlučniji horoskopski znak ponekad se, upravo zahvaljujući svojoj neodlučnosti, prepušta pesimizmu, posebno kada naiđe na životne prepreke.

Vodoliija

Uvijek su zaokupljeni planovima i kalkulacijama pa kada naiđu na prepreke, često misle kako se svijet srušio i prepuštaju se drami.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh