Svaštara

Horoskop / Retrogradna Venera: U junu puštanje s lanca i talas nadolazeće strasti

Venera će ući u retrogradni hod 13. maja. Ulazak planete ljubavi u retrogradni hod uvijek znači jedno: nesputana ljubavna strast i slatke bijele laži u odnosima.

Ljubav - Wallpaperscraft.com

Retrogradna Venera će od 21. maja istovremeno praviti (u startu) vijugavi kvadrat sa Neptunom u Ribama, piše “Luftika“.

Svima onima koji su se navodno odrekli određenih poroka i nevjerstava sada slijedi period izazova i iskušenja koji će mnoge vratiti natrag u ‘blato’ – što će koincidirati sa slabljenjem (nestajanjem) pandemije i parcijalnim povratkom uobičajenog svakodnevnog funkcionisanja.

Oko 1. juna 2020. godine dodatni izazov biće i kvadrat sa Marsom u Ribama pa će uljudnost, vjernost i postojanost među u mnogim ljubavnim vezama naići na prepreke usled nadolazećih talasa strasti koja će mnoge, sada ‘puštene sa lanca’ ubaciti u period nezrelog zaljubljivanja kao i ljubavne konfuzije i flert.

Vraćanje na direktan hod početkom jula mjeseca dovodi do stabilizacije u ljubavnim i partenrskim odnosima tamo gdje postoji dovoljna doza prostora, zbog relativno olakšavajućeg trigona sa retrogradnim Saturnom u Vodoliji, kao i se*stilom sa jakim Marsom.

Ipak, uprkos nekim novim impulsima, uticaji ovakve Venere neće zaista fiksirati ništa u ljubavnim vezama što već nije prethodno fiksirano.

Poslije ponovnog, posljednjeg kvadrata sa Neptunom na kraju boravka u ovom znaku čeka je ne baš prijatan kvinkuks sa istim tim retrogradnim Saturnom koji će donijeti povremena zahlađenja i kraća odvajanja za sve one parove kojima fali nekakav zdravorazumski element u odnosima.

Bilo kako bilo – za vrijeme ovakve Venere toplo se savjetuje da verbalizujete i pišete poruke ljubavi koje će se zatim širiti među istomišljenicima. Tako ćete širiti osjećaj lakoće u međuljudskim odnosima i olakšati misli mnogima u ovim turbulentnim vremenima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh