Svaštara

Detaljna astro analiza za mjesec Maj – Šta bi mogli da očekuju Vodolije i Ribe

Šta bi mogli da očekuju Vodolije i Ribe tokom mjeseca Maja

Vodenjak POSAO Sposobni ste da budete nepristrani i da sagledate širu sliku situacije koja vas tišti. Ali, ciljevi se teško ostvaruju ako niste praktični. Ako ne radite, ovo je period u kojem možete prelistati oglase i poslati radnu biografiju. Obratite pažnju na mjesta gdje ste već konkurirali ili na stare oglase.

Zaposleni Vodenjaci izloženi su intrigama na radnom mjestu. Izbjegavajte sve tajne ili prikrivene radnje koje bi vas mogle dovesti u sukob sa zakonom. Također, trebali bi znati da vam kolege nisu iskreno dobronamjerne pa se koncentrirajte na ono što je vaš posao da ne dođe do propusta koje je kasnije teško objasniti.Financijska situacija je stabilna ako se prema novcu odnosite odgovorno. Ukoliko ste skromni, neće biti većih problema. LJUBAV Osoba koja vam je prijatelj prema vama gaji više od prijateljskih osjećaja. Do 20. svibnja/maja bit ćete okrenuti domu i obitelji, a u svom ophođenju budite mudri i strpljivi.

Iskoristite ovaj period da postavite temelj za budući odnos na način na koji smatrate da vam odgovara. Na planu ljubavnog života ste ranjivi. Na drugoj strani je strah od povrijeđenosti pa krećete u akciju prije nego se bilo što dogodi.Ne gradite zidove oko sebe i fokusirajte se da čujete osobu koja je preko puta vas i saznat ćete mnogo o sebi. Također, sjetite se da niste samo vi ranjivi. Probajte čuti ono što sami izgovarate. ZDRAVLJE Živčani sistem je vrlo opterećen pa ako se ne naučite isprazniti, imat ćete osjećaj da ćete eksplodirati.

Ribe POSAO Ribe su u jednom od interesantnijih perioda do 20. svibnja/maja. Cijeli stelij iz znaka Bika podržava Sunce koje predstavlja snagu volje, hrabrost i kreativnost. Oni koji imaju dobro postavljenog Merkura znat će iskoristiti ovaj period i postaviti temelje za narednih godinu dana. Osobe sa slabijom voljom imat će prepreke i odlaganje ka cilju koji su sebi zadale.

U svakom slučaju, očekuju vas nesvakidašnji preokreti. Neki će na tome raditi sada, a neki početkom srpnja/jula kada će i znak Riba biti obuhvaćen konfiguracijom zmaja i velikim vodenim trigonom što daje izuzetne mogućnosti. Gdje će se ovo manifestirati ovisi od natalne karte i potencijala koji su naslijeđeni.

LJUBAV Na emotivnom planu morate promijeniti sistem osobnih vrijednosti makar na kratko. Do 20. svibnja/maja morate prihvatiti određene obaveze i odgovoriti na zahtjeve koji su pred vas postavljeni. Mada je većina pripadnika ovog znaka u vremenu u kojem dolazi do izražaja nezadovoljstvo i frustracije zbog kvinkusa sa Saturnom, sloboda je izbor koji leži u vašim rukama.

U svakom slučaju, padaju granice i nestaje osjećaj sputanosti. Imate priliku birati kojim ćete putem krenuti. Ukoliko ste se kolebali ili na bilo koji način dvoumili u pogledu partnerstva, tijekom treće dekade ovog mjeseca imat ćete priliku da ponovite nešto, a time i da donesete odgovarajuću odluku.

ZDRAVLJE Saturn traži restrikcije, ali ste previše napeti i dinamični da biste mogli uočiti čega se trebate odreći da biste spriječili nepovoljne aspekte. Više se krećit,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh