Svaštara

Šta svaki horoskopski znak očekuje poslije pandemije korona virusa

Pandemija korona virusa koja je zahvatila svijet zaustavila je sve planove…

Djevojka - Astrosudbina.com

Kako se horoskopski znaci suočavaju sa ovom teškom situacijom, ali i šta ih čeka nakon završetka epidemije, za “Telegraf” piše astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan
Zaštićeni ste tokom ovog perioda, jer je Sunce egzaltirano u vašem znaku. Ponašate se disciplinovano i pratite uputstva i način ponašanja za vrijeme epidemije. Nakon epidemije predstoji vam stabilizacija i dosta rada, ali i realizacija velikih planova koji su sada stopirani.

Bik
Lošija pozicija zbog Urana u znaku Bika. Turbulentan period za vrijeme epidemije kada su finansije u pitanju, kao i ulaganja. Borite se da se oslobodite starih navika. Nakon epidemije težite ka transformaciji vas samih. Ide sve nabolje.

Blizanci
Možda vam misli budu fokusirane na emocije. Povedite računa o novcu i trošenju tokom ovog stanja. Nakon ovog teškog perioda vidjet ćete bukvalno svjetlo na kraju tunela. Oporavak u ekonomskom smislu vam stoji, ali uz pomoć prijatelja ili poslovnih saradnika.

Rak
Dobra situacija kod vas. Vi se čuvate i u prednosti ste u odnosu na mnoge druge znakove, jer ste detaljno isplanirali svoje vrijeme. Čitajte više i opustite se koliko možete. Poslije završetka epidemije otvorit će vam se neke nove mogućnosti. Može se čak desiti neki ulazak u novu vezu.

Lav
Generalno oprez, jer nije vreme za razmišljanje o investicijama. O planiranim putovanjima manje mislite. Kada se trenutna situacija smiri, ne trošite mnogo novca na putovanja i ostvarenje. Kraj godine je mnogo sretniji, pa razmišljajte o tom periodu.

Djevica
Često u problemima tokom ovog nimalo lakog perioda. Ne doživljavajte tako tragično sve što nas je zadesilo. Djevice u suštini nisu svjesni problema u kom je cijeli svijet. Možda vas trenutne okolnosti malo natjeraju da razmislite o svojim poslovnim postupcima, kao i o načinu na koji se ophodite prema voljenoj osobi.

Vaga
Većinom ste dobro, jer uvijek nekako vidite izlaz iz svih situacija. Posavjetovala bih vas da poštujete pravila. Nakon epidemije drugi deo ove godine donosi promjene na emotivnom planu. Mogući su problemi i kroz pravne aspekte i aspekte koji se odnose na javnost, javno mnjenje.

Škorpija
Probleme imate sami sa sobom, jer se osjećate beznadežno dok su na snazi mjere zaštite stanovništva. Moguća je prisutnost veće količine stresa, ali pokušajte da se organizujete i nemojte širiti negativnu energiju na drage ljude. Po završetku epidemije, tokom druge polovine godine mogući su problemi vezani za posao, pa vas može zadesiti i veći stres od ovoga.

Strijelac
Ovo je jako loša godina za vas. Trenutno stanje ćete veoma lako izdržati jer ste odgovorni. Pokušajte da razumijete ljude koji su pomalo uspaničeni. Od maja Južni čvor će Vam donijeti turbulentnu godinu. Više se oslonite na pomoć drugih ljudi nego na svoje aktivnosti. Tražite pomoć i dobićete je, jer nije sramota ako ne možete sve sami.

Jarac
Teška godine za mnoge od pripadnika vašeg znaka. Više problema u ovom periodu nastaje zbog vašeg vraćanja u prošlost i preispitivanja. Imali ste dosta emotivnih teškoća u prošlosti, pa vas to muči. Mogu vam se čak javljati i bivši, ali ne nasjedajte na lažna obećanja iz puke dosade. Nakon ovoga stoji vam uspjeh po pitanju posla i dobro zdravlje.

Vodolija
Nova Saturnova era doneće vam promjene. Nemojte sada baš sve prihvatati zdravo za gotovo. Bićete odgovorni i nakon epidemije svjesnije ćete donositi odluke. Rekla bih da ćete se uozbiljiti. Transformacija vam predstoji. U samoizolaciji radit ćete sve što niste do sada. Nakon epidemije očekuje vas selidba, promjene mjesta boravka.

Ribe
Vi virus ne vidite ozbiljno. Ne prihvatajte naivno ovo stanje, da se ne biste pokajali. Imate nerealne misli, fantazije. Nakon ovog teškog perioda javljaju se šanse da uspijete u poslovnim vodama, ali zasad skinite ružičaste naočare. Kada se sve vrati na svoje, počet ćete trezvenije da gledate na sve oko vas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh