Svaštara

Horoskopski znaci koje posebno treba da pripaze na šta i koliko troše novac u narednom periodu

Ova dva horoskopska znaka neka pažljivije troše novac u narednom periodu.

Novčanik - B92.net

Jarac
Mnogi Jarčevi su se u posljednjih mjesec dana suočili sa pravom finansijskom krizom. Pripadnici ovog znaka su mahom ostali bez posla i tako i bez finansijske sigurnosti. U narednim danima neka obrate pažnju kako i gdje troše, jer će biti kritično. Najbolji način na koji će postići ovo je da budu organizovani i štedljivi, što su i inače njihove glavne karakteristike.

Blizanci
Blizancima nije bilo lako posljednje dvije godine, pa ni sada ne cvjetaju ruže na polju novca. Mnogi su pritisnuti dugovima i kreditima, pa uslijed krize osjećaju dosta jače probleme na polju novca. Istina je da ovaj kritičan finansisjki zastoj neće dugo potrajati, ali nije zgoreg obratiti pažnju na nesmotrene kupovine. Bilo bi dobro da izaberu praktične kupovine i to ono samo najneophodnije, prenosi “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh